CVELE92 1 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem sportski auspuh sa sve onom cevi dole znaci top i cev za moj suzuki rf 600 nije bitna marka i model jer mi je dosadilo da slusam zvuk kao fen za kosu ) hvala ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mu poruku pa cemo videti pre su mi ovde nudili neke auspuhe al ja tad nisam imao vremena za to i jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ti samo neko ne "otvori" postojeci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A sta ti se dogodilo sa fabrickim? Ja bih na GSX R-u stavio taj fen-auspuh, a skinuo bih ovog galamdziju. Mislim da odgovaraju medjusobno od RF-a i GSXR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista mu se nije desilo on mi i stoji na motoru al ne svidja mi se ovako tih zvuk ,to je top zajedno sa onom cevi dole ,nije na 3 srafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 16, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan +1 za andjela, vrhunske topove pravi, grmi ubija shto kazhe kolega pali alarme, dodushe ne na 200m al na 50ak sigurno obozhavam ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan OK.onda. Ako medjusobno odgovaraju, cujemo se sutra, pa da se DJORAMO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...