TDR 0 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zanima me gde mogu kupiti lanac i lancanike za TDR 125 (Deltabox) Lanac i lancanici koji su sad na motoru su poceli da puckaju i lancanici su dosta izlizani i spicasti a lanac je krut na nekim mestima.. prednji je 16 zuba a zadnji 57..original su DID marke i voleo bih iste takve da kupim ili po mogucstvu napred 17 zuba a nazad manje od 57, sad ne znam koliko bi moglo manje jer je motor 7kW.. Stavio bih manje da bih smanjio broj obrtaja pri svakoj brzini. da bi smanjio potrosnju i povecao maksimalnu brzinu, naravno start bi se smanjio.. Ako neko moze da mi posalje broj ili sajt neke prodavnice gde ja to mogu da kupim..Nalazim se u juzno-banatskom okrugu izmedju Panceva i Vrsca (opstina Alibunar), unapred hvala! Jos nesto bih voleo da znam gde jos moze da ima motor blokadu osim u katalizatoru i ako ima negde molim vas napisite kako se skida!! Hvala jos jednom Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.eu/_306801616a43957df30d32aaa9aa6ad1a5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10048300 Imas ovde ljudi sa foruma donose stvari otuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...