Čeh 1009 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratih u topli dom.... Sutra idem po novi akumulator... Baš je klizavo tamo gde nije očišćeno skroz (gle čuda)... I tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patak_BG 0 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Sad se vratih u topli dom.... Sutra idem po novi akumulator... Baš je klizavo tamo gde nije očišćeno skroz (gle čuda)... I tako... ride&enjoy! nego reci,zivo me interesuje kako se ponasaju ovi sa kolima?Imaju li bar sad respekta prema dvotockasima? krkljanac je svuda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nemaju nešto naročito... S obzirom na uslove na putu, vozim X puta opreznije i pitomije, tako da im ne pružam priliku da se pokažu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo snijeg, ali imamo maglu. Evo fotka iz danasnje voznje (30.12.2007) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2292 Napisano Decembar 30, 2007 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam sneg za 4 magle. Hocu i ja malo da se vozim na duze,a ne samo po dvoristu Jedino mi valja sto vezbam da tockiram skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Napolju je -4, ja sam upravo ušao u kuću... Nije toliko hladno koliko sam očekivao, ali me led baca u paranoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Juce predjoh 30-ak km. Planirao sam dosta manje. Cak se vratio do kuce kao sto sam hteo. Pa rekoh 'ajd' jos malo. I jos malo. Jupiii. Kakva zima, kakva hladnoca. Brrrrm, brrrm, brrrrrrrm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 31, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan +10 mi je granica za prijatnu voznju sa opremom koju posedujem. Izuzetke pravim kad se docekuju prijatelji koji se vracaju iz tudjine i naravno voznje "humanitarnog" karaktera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vozim samo po vrucini. Ispod -10 mi je vec hladno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja do malo pre !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 1, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sinoc otprilike u isto vreme kad i Mikka sišao s motora. -7 Mladenovac-Beograd... Nesto sto ne zelim da ponovim... Nije zima, ali vizir ledi, a put katastrofa. Gradska voznja je vec druga prica, ali vangradska... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Juce (odnosno prosle godine ;D ) podjem do Podgorice. Inace imam kozne rukavice, ono karbon zastita i tako to, i sve to fino funkcionise, ali juce uzeh da vozim do Podgorice Pegaso. Shvatio sam zasto na rukavicama pise letnje... otpali su mi prsti. KLE ima stitnik za ruke i moze da se vozi sa tim rukavicama. Iliti, svaki komad opreme vredi, p i ta plastika naprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan NARAVNO ZASTO DA NEVOZIM PA ZIVIM U MISIRU trebinje ima vrhunsku klimu imam i u kratkim voznjama tekst o tome i snijegu okolo, a evo trenutno stanje http://www.weather2umbrella.com/ gde je snijeg a gdje sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Juce (odnosno prosle godine ;D ) podjem do Podgorice. Inace imam kozne rukavice, ono karbon zastita i tako to, i sve to fino funkcionise, ali juce uzeh da vozim do Podgorice Pegaso. Shvatio sam zasto na rukavicama pise letnje... otpali su mi prsti. KLE ima stitnik za ruke i moze da se vozi sa tim rukavicama. Iliti, svaki komad opreme vredi, p i ta plastika naprijed pa pegaso ima fabricki stitnike za ruke,nije mi jasno kako ih taj nije imao ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso Strada, 2007 godiste Nije to vise enduro kao sa Rotaxom pa ne montiraju u seriji tu plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Pegaso Strada, 2007 godiste Nije to vise enduro kao sa Rotaxom pa ne montiraju u seriji tu plastiku bem ti krs,,steta te plastike mnogo mnogo znace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Januar 3, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e lalajko znao sam ja tebi nije dobro,,, ;D ;D ;D al bas toliko da nesi u vinklu pa covece zima led sneg,,ili to nevazi za afrikicu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan e sinoc sam sankao drugare skuterom...vezali sanke,za skuter(malaguti crosser-dobre gume ima...kramponke neke...)i po ulici,noc pola jadan nigde zive duse,a mi na sanke...40 km/h ;D -voznja- ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj e sinoc sam sankao drugare skuterom...vezali sanke,za skuter(malaguti crosser-dobre gume ima...kramponke neke...)i po ulici,noc pola jadan nigde zive duse,a mi na sanke...40 km/h ;D -voznja- ;D Ahahaha ! Hitman hteo na board pa da ga vucemo ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li se vozimo po zimi ?? Ahaaa ! ja se sad vratio sa avale ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno kad više nije zima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Pa naravno kad više nije zima ;D ;D ;D Ej ti ! idi trpaj andjela ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2905 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih godina ne prekidam sezonu. Mama me vise ne grdi kad se vozam po "nevremenu". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ko nije isterao masinu....Sad sam dosao sa voznje ceo dan se vozam,lepo vreme danas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...