Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 4, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prelazim dnevno 200m, dobro je da nemam veci stan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ima tu srecna okolnost, sto ti je otislo desno a ne levo stopalo... Ovako mozes da vozis Istina, mozda neces moci da stanes... ali ti nemoj brzo da vozis Malo sale... I zelim ti da se brze oporavis... Mozda nece pomoci, ali valjda ne moze ni da skodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 4, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Gde da skodi, pa u ovo vreme kapitalizma na forumu je najbolje drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 5, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam bio dsutan od kuće, sada vidim novine koje su se izdešavale Urbani šta da se radi želim ti brz oporavak, dali večeras idem sam u RK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 5, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Što se vožnje tiče u predhodnom postu sam ispustio da napišem Nedelja! Ruta nije konačna ni obavezna ali je preporučljiva i poroverena iz razloga nedavnih dešavanja da nam u zaletu ne zafali neki Most ili deo puta ali kako bilo ako neko ima nešto pametnije neka kaže do sutra posle podne da bi imali dovoljno vremena da se organizujemo i preventivno ispitamo rutu i naravno da ne ostamo gladni A nije loše da se vidimo u Subotu ispred Arene u 10:00 pa usmeno razmenimo mišljenja http://forum.bjbiker...97#entry1642097 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam bio dsutan od kuće, sada vidim novine koje su se izdešavale Urbani šta da se radi želim ti brz oporavak, dali večeras idem sam u RK? Hvala driling! Ne mogu veceras na konsultacije, verovatno cu propustiti sledecih 2-3 puta. Ako nije problem samo zapisi sta se obradjuje pa da pokusam da pratim kroz knjige. Hvala jos jednom. A da pozdravim i ideju da se pojavite na DDK, povod je humananost a mi smo po tome i cenjeni u drustvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10484 Napisano Jun 5, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nazalost od mene ništa Danas sam na tenisu slomio stopalo. Prosle godine sam propustio pola sezone zbog levog, a ove cu zbog desnog stopala. 40 godina sam se lomatao bez tezih posledica a sad u jednoj godini sastavilo kao maler jedno za drugim! Bice bolje! Zelim vam svima prijatne kilometre! Ne smem ni da pomoslim sta bi ti se desilo da se bavis nekim ekstremnijim sportom . Na primer sahom . Zelim ti brz oporavak i sto pre da uzjases Tako Dobar Motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 5, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Poteralo me od prosle godine... Posle pada u predsezoni i loma stopala sedeo sam od aprila do juns, pao sam bzvz opet u oktobru i sepao na levu nogu dva meseca, pa u januaru na skijanju nagnjecio rebra, pa u maju izbacio kamen iz bubrega i sad ovo! Jbme krstenica izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 6, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem da se razmisljam ko je kriv za one silne poplave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 6, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan nisam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Poteralo me od prosle godine... Posle pada u predsezoni i loma stopala sedeo sam od aprila do juns, pao sam bzvz opet u oktobru i sepao na levu nogu dva meseca, pa u januaru na skijanju nagnjecio rebra, pa u maju izbacio kamen iz bubrega i sad ovo! Jbme krstenica izgleda Bacila ti neka crna mala čini (crnu madjiju) a jedini lek je da kresneš ciganku (pripadnicu romske populacije) tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 6, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nema od toga nista... Jedini izlaz mi je voznja, da saberem misli, ali ni od toga nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 6, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja hteo da napisem, ali ko zna kako bi to bilo protumaceno u kuci, s obzirom na desavanja u vreme mog boravka u Makedoniji Dok ja objasnim zeni da nisam medJed, odose jaja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo okvirnre rute za sutra https://www.google.r...d44.4333333!3e0 ruta je do Mladenovca a posle po dogovoru postoji više opcija usaglasićemose. Skup Dunav Stanica u 08:30 polazak 09:00 taman da ubedimo Crnog da krene sa nama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak 1. drilling & Nina 2. bobbra & Vesna 3. Lucky Vladano 4. Da nezaboravim svi ostali koji do sada nisu učestvovali na TDM vožnjama su dobro došli Vreme je lepo vožnja bez forsiranja idemo da se opustimo uz daleko čuvene ćevape u V Plani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kafana u Plani se zove NINO tel je 026-514-009 i imaju bruka rostilj.Ako neko dolazi van ekipe nek se raspita gde je kafana blizu centra Plane kod skole (svi iz Plane znaju gde je). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim moju prijavu od strane Drilinga i da podsetim da ko ima PMR stanice napuni baterije na njima, da se ne pogubimo kao danas na DDK. Urban Kruzeru, prestani sa foliranjem, i sedaj sutra na motor. I ovako mozes da kocis rukom, desna noga ti nije ni potrebna Salim se ja malo, drzi se i oporavi nam se sto pre ! Ostali: vidimo se sutra ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Jun 7, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite drugari, ja na zalost imam druge obaveze ovaj vikend koje ne ukljucuju voznju motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Zelim Vam lepo druzenje i voznju.Zao mi je sto ovaj put ne mogu sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak 1. drilling & Nina 2. bobbra & Vesna 3. Lucky Vladano 4.Brzotrz & Sanja 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 7, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyV. Nemas pojma kako bi rado seo na motorce i pridruzio vam se! Sretan put i uzivajte i za mene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Urban ajde oporavi se do sledećeg vikenda pa idemo na kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyV. Nemas pojma kako bi rado seo na motorce i pridruzio vam se! Sretan put i uzivajte i za mene! Znam, drugar, znam. Izvini sto te malo zadirkujem, ali to je vise u zelji da te malo ohrabrim da preguras teska vremena. bice dana, bice voznji, samo se ti nama oporavi. Sta si uradio za stake? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mala promena. Cekacu Vas na izlasku iz Panceva, na pumpi na starom buvljaku koji se nalazi na pocetku Bavanistanskog puta, 450 m posle pruge koja se prelazi na pocetku te ulice. Bicu tamo od 9,15 a ako bude trebalo, moj telefon je 061 255 6550. Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Driling, jel ti tel jos 060 14.... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...