nikvuksa 1688 Napisano April 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Moze li na pp telefon nekog od organizatora ili ucesnika? U slucaju da ne budem radio u sredu, pridruzio bih se makar na kafi u Valjevu, a za dalje bih morao da odlucim taj dan od drugih obaveza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, nikvuksa said: Moze li na pp telefon nekog od organizatora ili ucesnika? U slucaju da ne budem radio u sredu, pridruzio bih se makar na kafi u Valjevu, a za dalje bih morao da odlucim taj dan od drugih obaveza... Poslao sam ti tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Lanci podmazani ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 godine nisam lanac podmazao.. Arakis mi automatizovao tu operaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo, ja i dalje old school stender pa polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Podmazani lanci, spakovana torba...ceka se jutro pa da krecemo polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 1, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ruma 09:00h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Mi obrnusmo manji krug popodne do Ljubiša, Kokinog Broda i nazad. Uhvati nas pljusak od K.Broda do Zlatibora sa sitnim gradom. Lanac podmazan, Tedi opran, vidimo se sutra u Valjevu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, bdada said: Ruma 09:00h? Polazak BG ekipe 08:00 sa benzinske pumpe Zmaj na auto putu u smeru ka Sidu/Zagrebu (tamo 'di je Mek) Spajanje sa Vojvodina druzinom u Rumi 09:00 kod centralnog gradskog trga. Iz Rume picimo u Sabac i tamo pijemo kafu/doruckujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moj tel je 064/300-83-59 Aleksandar. Ako negde zapnete,zovite. Ako se ne javljam,znaci vozim. Gledam tel svaki put kada se zaustavim. Planirana zaustavljanja: 08:00 BG-Nis pumpa Zmaj(ka Sidu) 09:00 Ruma- gradski trg 9:30+-10 Sabac - nepoznata lokacija,negde oko centra neki kafic. Izmedju 11:00 i 12:00 Valjevo (Lovacki dom) Potrudite se da dodjete malo ranije kako bi mogli da krenemo na vreme. Razmenite telefone medjusobno, to je jako pozitivna praksa, nikad se ne zna,uvek moze neko da se pokvari ili izgubi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem iz Kule u 7h, računam da mogu zapasti u gužvu na vencu pa da na vreme stignem u Rumu... moj broj manje-više svi imaju, ali evo i ovde da stavim: 0603171985 - Boris Vidimo se u Rumi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Siniša 063/42-11-42 Vidimo se nešto pre 08:00 na Zmaju, ide i ortak sa mnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ok ako te ne vidimo u Ru. Cujemo se. Parkiraj motor tako da bude vidljiv sa ulice. Ako mi stignemo prvi, lakse cete nas uociti. A i ostavicu ja moj motor na ulici da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 1, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za kafu u Sapcu,Jazbina,doce jedan cika plavi da prekontrolise reg. nalepnice @Throttle Addict 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da. Ne znam lokaciju kafica ali se prihvata. Samo da ne bude.. https://youtu.be/YTE-IE17yak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 1, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ali msm da se lako nalazi,posle mosta prvi semafor desno pa negde sa leve strane,po secanju iz price!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Kakve bre reg nalepnice ja sam moju izgubio još pre par godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15109 Napisano Maj 1, 2018 moto merkat °°, 4949 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sito stampa-mama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sali se bdada malo.. Ovaj cika je na nasoj strani! Sila je jaka u njemu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Maj 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ali msm da se lako nalazi,posle mosta prvi semafor desno pa negde sa leve strane,po secanju iz price!?Sa mosta iz pravca RU dolazi se na semafor, na tom semaforu skrenete desno u ul. Pop Lukina, kafic je kucni br. 74, zelena fasada i u sklopu kafica je salon namestaja.P.S. Sutra radim od 13h do 21h, javi se kad budete tu, ako uspem eto me.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li spremni deco? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Spremni kao zapete puške... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 2, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cekam vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...