drilling ltd 643 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kafica pakovanje pa se vidimo uskoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas posmatram...jutro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da sam ja prvi stigao kući. Bio je super dan i izuzetna ekipa. Posebno hvala domaćinima na izuzetnom gostoprimstvu. Uskoro će se neko pojaviti i sa slikama. A, obzirom na vreme, izgleda da se sezona produžava bar do sledećeg vikenda :moto3: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6096 Napisano Novembar 3, 2013 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stigli i Novobeograđani kući Domaćinu Mići i vrednoj domaćici puuuno hvala na pravom gostoprimstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Mico brate hvala na svemu evo slike.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene ostatak , Mico hvala 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim Mići i Maji na gostroprimstvu u njihovom domaćinskom domu i svim učesnicima današnje vožnje na lepo provedenom danu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Novembar 4, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepom druzenju i posebno domacinu Mici na gostoprimstvu Imam par slika pa cu ih ubaciti ovih dana cim ih prebacim sa fotoaparata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Novembar 10, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo par mojih iz marine: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo. Stvarno treba overiti tu marinu na proleće, naravno uz roštilj... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 26, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ovde prijavim. Od skoro sam vlasnik TDM 850 3VD iz 1994. Kad krene sezona rado cu se prikljuciti "sekti" u voznjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A sta kazete na neku voznju za pocetak sezone i ponovno vidjanje sa starim i novim drugarima, naprimer 22-23/03/2014. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Moze Mile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 11, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao Sto se tice voznji, ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto tek u februaru? Ja samo cekam da uhvatim bar malo daha od posla, pa da zapalim na bar nekoliko sati van BGD-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis u Martu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 11, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Lacky nemoj sam! BTW od registracije, 28.01.2014, 400+KM! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, htedoh da pitam sto tek u martu. Pa to bre tek za mesec ipo ! @ Cruiser: da te zovem? Izgleda da mi otisao accu od onih glupih dioda za deda mrazve, pa mi Arakis rekao da ga upalim, provozam i probam da povratim accu. Tako da hteo-ne hteo moram da napravim turu od bar jedno sat voznje da ga napunim (onoooo, nije da ne mogu da ga prikopcam i na punjac na tih sat-dva, ali ovako je lepse, zar ne? ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 12, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je vama kad mozete da se vozite Ja sa drugog Kontinenta gledam vremensku prognozu u Srbiji i secam se kada sam parkirao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa, pa ti opet otisao u provod ? Pa ne vozi se vise na tom kontinentu Dakar reli, ne znam da li znas? Pa nista, mi cemo prvo malo da vezbamo ovde da mozemo da odrzimo korak sa hiljadarkom ! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 12, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde sam da ides! Sta ako se prepuni accu, ko ce te zaustaviti!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Odsucu visak u kofu i teram dalje ! Vicem kad resim kad cu. gledao sam prognozu, izgleda da ce u nedelju i ponedeljak biti malo toplije, pa verovatno jedan od ta dva dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 13, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A pa i ja gledam prognozuuu! U utorak ujutro se vracam iz H. Novog pa mogu tek taj dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...