LuckyVladano 5073 Napisano April 14, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde na noge lagane, nije valjda da jos niste ustali??? Napolju je suncan dan, nigde traga oblacku pa mislim da ce ovo biti jedan predivan dan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ko se još razmišlja da ide neka pogleda kroz prozor Biće danas lep dan za vožnju i druženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja se odvojih od Kosmaja nazad na Mladenovac i SD....dobri ljudi + lepo vreme = odlična vožnja i druženje Pozdrav za sve ..Vlada SD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas dvoje kući. Baš lepo proveden dan sa dobrim ljudima, hvala Milenku Drillingu na organizaciji ovog druženja TDM-ovaca i ostalih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano April 14, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepoj voznji i jos lepsem druzenju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 14, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na divno provedenom danu, a Drilingu hvala i za majice i - SRECAN TI PUT, DRUGAR !!! (i da nam se sto pre vratis) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja dobra ekipa pametno proveden dan.Pozdrav za sve aktere danasnjeg bjb druzenja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A i klopa je bila dobra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad stigoh iz Osijeka. Oduzio mi se put. Zao mi je sto nisam ucestvovao u voznji i druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad ušao u kuću malo se zadržao na Dunavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko sličica sa današnje vožnje Skup kod SteCa Parking ispred restorana U restoranu Pogled i restorana Slika više nemam. Još samo da se zahvalim svima na lepo provedenom danu i veoma prijatnoj vožnji Sledećih mesec dana vidimo se virtuelno a početkom Juna krećemo u nove malo ozbiljnije vožnje. Umalo da zaboravim Čekali da dođe Tata pa zajedno kući 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano April 14, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skup dobrih,pametnih i cestitih ljudi.Neke znao,neke upoznao,sebe za promil poboljsao. Hvala svima,posebno Milenku za trud koji ulozi svim ucesnicima na korist. Od Boga mu zdravlja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Amin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Uhvacheni ste!!! Pozdrav Boris i Jasmina Sa: MIĆALEXĆ Dok ste jeli, malo smo vam zloupotrebili vozila za pozila ;-) : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Laki, okači snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo ekipe ispred manastira Tresije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E, moram da pohvalim Luckya, super je smršao....samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Laki, okači snimak. Lucky bre ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Mile, imas li vrucine tamo?Lucky je totalno zakazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 23, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesam, znam i sam. Evo mi je kartica sa snimcima pored mene, ne stizem ni da pogledam kako je bila uperena kamera Znao sam kako ce biti, zato sam i pitao kad smo polazili ima li neko sa malo vremena da postavi snimak (obaska sto nemam pojma kako se postavljaju snimci) Edit: izgleda da nista nije snimila, tacnije izgleda da je riknula, lap-top mi je ne prepoznaje... Videcu kad stignem da li imam nesto na foto aparatu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam hteo da ti prodam GoPro Hero 2 ...... eto, bez uspomene na lepu nam voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj nekome ko zna Mico vrucine i kise kolko oces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 23, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si se ti javio, već sam počeo da brinem da nisi završio u loncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za malo sam uteko Nego nije moguce da niko vise nema ni jednu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 23, 2013 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo se u Lakija uzdali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...