Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem motor 600-650 kubika

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Konacno doslo vreme da se ponovim, pa prvo da se oglasim medju BJB bracom1moto3.gif.

Dakle kupujem motor od 600-650 kubika, interesuju me SAMO sledeci modeli, svi da su mladji od '98god:

1.Honda Hornet S

2.Yamaha Fazer S/N

3.Yamaha Diversion S

4.Suzuki SV 650 S

5.Honda CBR 600 F

Budzet mi je oko 2000e, s' mukom sam ih skupio tako da ne mislim da podcenjujem vlasnike ovih modela koji cene svoje ljubimce na mnogo vecu cifru, niti da se vadim na ekonomsku krizu i slicno, vec samo da kazem kakvo je moje stanje, pa ako mogu da se "nadjem" sa nekim ko prodaje ili mu je iskrslo pa mu treba $, tu sam 0takoje.gif...

Da napomenem, trazim motor u dobrom stanju, da ga nije vozio neki seoski Ghost Rider, jer neozbiljni prodavci me ne interesuju. Poslednji put sam zvao coveka koji "je taman promenio ulje" a ne zna koji gradijent Motula je sipao ,i slicno1lud.gif.

Naravno, tezim sto boljem za sto manje para, kao i svi ovde, ali takodje umem i da cenim dobru masinu 0takoje.gif.

Ponude molim na PP ili na begovic.misho@gmail.com da se ne bi ljudi prepucavali na mom oglasu1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Ako te zanima ima drugar suzuki 600S, poluoklop, mislim da bese 98 god, povisen vizir, nosac i kofer metalik plav, lep motor, trazo je negde oko 2000 pa da ga pitam ako te interesuje, ovako izgleda isto samo nije taj sto se prodaje:

1317043gsf-600-s-banditw.jpg

@ Stendovac: Kolega, bandit S je odlican motor, ali nije ono sto mi trenutno odgovara, kada bih uzimao bandita dodao bih za noviju verziju jer mi je mnogo lepsa,ali ukusi su razliciti.. u Svakom slucaju hvala na preporuci 0takoje.gif

@ Pera-s: Znam za Mininog fazera, culi smo se ranije, dodao sam ga na spisak 0takoje.gif

Da napomenem, planiram kupovinu vec sledece nedelje cim bude lepo vreme, utorak pa na dalje, tako da cu naci nesto, ali trudicu se da suzim izbor da ne bih putovao na sve strane (nije da je Srbija velika nego se nema vremena 1grr.gif)

• Svrati ponekad, 362 postova
  • Motocikl: africa RD04 plava mamba
post-27243-0-52416600-1365628471_thumb.jpgpost-27243-0-09939500-1365628391_thumb.jpgbrate ako te interesuje ovako nesto dajem ga hitno za 2000 inace je u solidnom stanju zamenjeno ulje filteri zadnja guma prednja moze jos da tera zamenjene sveciceplocice solidne 99god rol barovi kofer stitnici za ruke .......da ne nabrajam rteba videti prodajem da bi uzeo stariju afriku i jaci agregat poz.0takoje.gifpost-27243-0-25298600-1365628334_thumb.jpg

@ za kraljicu i drustvo: hvala na ponudi,da uzimam enduro sigurno bi bio transAlp ali trenutno sam raspolozen za "srednje udobne" motore koje sam gore naveo 1jee1.gif0takoje.gif

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

Poslednji put sam zvao coveka koji "je taman promenio ulje" a ne zna koji gradijent Motula je sipao ,i slicno1lud.gif.

zar je bitno da zna?ima ko je placen da razmislja o tome....

@ balkanlover: moja poenta je bila da ljudi ne kazu istinu, posebno oni sto uvezu motor, djiraju ga godinu-dve,a pri tome samo gorivo u njega sipaju, i posle u oglasu navedu da su sami uradili servis i da je na kupcu "samo da sipa i vozi",pa kada odes 150-200km da vidis motor shvatis da koci motor kao Fred Kremenko jer diskovi su pojedeni a plocica nema, pali "kao mina" na akumulatoru koji je tog jutra dopunio punjacem za auto (stoji pored u garazi, jos uvek u struji), a ona "sara" na gumi je toliko plasticna da umesto da se trosi na putu ona ore put (DOT pre bombardovanja).

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

slazem se sa tobom i nemoj pogresno da shvatis moj komentar ;) .

ako se slucajno predomislis i pozelis jednu "od litre" - javi se ;)

srecna kupovina

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Bice mi verovatno u ponedeljak ocarinjeni Fazer 600 2000god i SV650 2002god fabricke boje ako te interesuje poslacu ti slike iz salona u Italiji gde sam ih kupio pozz Lukac.

@Janko: proslog vikenda sam bio na susretu u Backoj Topoli gde sam upoznao jednog coveka iz Arhangela koji mi je rekao da je bas moj motor iz Lazarevca, tj da mu je prvi vlasnik odatle ali je imao neki bocni sudar u kome mu je dobrim delom stradala ruka i prodao ga ovom iz Zrenjanina od koga sam ja uzeo... I kaze da je kilometraza stvarna, sto je neverovatno (na satu imao 25k km)...

Ako znas neku pricu o njemu-slobodno reci, zanima me 0takoje.gif

@dragulj4 i ostali :) : http://img546.imageshack.us/img546/4562/9wv.jpg9wv.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja