mouse0 551 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno doslo vreme da se ponovim, pa prvo da se oglasim medju BJB bracom. Dakle kupujem motor od 600-650 kubika, interesuju me SAMO sledeci modeli, svi da su mladji od '98god: 1.Honda Hornet S 2.Yamaha Fazer S/N 3.Yamaha Diversion S 4.Suzuki SV 650 S 5.Honda CBR 600 F Budzet mi je oko 2000e, s' mukom sam ih skupio tako da ne mislim da podcenjujem vlasnike ovih modela koji cene svoje ljubimce na mnogo vecu cifru, niti da se vadim na ekonomsku krizu i slicno, vec samo da kazem kakvo je moje stanje, pa ako mogu da se "nadjem" sa nekim ko prodaje ili mu je iskrslo pa mu treba $, tu sam ... Da napomenem, trazim motor u dobrom stanju, da ga nije vozio neki seoski Ghost Rider, jer neozbiljni prodavci me ne interesuju. Poslednji put sam zvao coveka koji "je taman promenio ulje" a ne zna koji gradijent Motula je sipao ,i slicno. Naravno, tezim sto boljem za sto manje para, kao i svi ovde, ali takodje umem i da cenim dobru masinu . Ponude molim na PP ili na begovic.misho@gmail.com da se ne bi ljudi prepucavali na mom oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano April 10, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima ima drugar suzuki 600S, poluoklop, mislim da bese 98 god, povisen vizir, nosac i kofer metalik plav, lep motor, trazo je negde oko 2000 pa da ga pitam ako te interesuje, ovako izgleda isto samo nije taj sto se prodaje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 10, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mina prodaje odlicnog fejzera, potrazi u oglasima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan @ Stendovac: Kolega, bandit S je odlican motor, ali nije ono sto mi trenutno odgovara, kada bih uzimao bandita dodao bih za noviju verziju jer mi je mnogo lepsa,ali ukusi su razliciti.. u Svakom slucaju hvala na preporuci @ Pera-s: Znam za Mininog fazera, culi smo se ranije, dodao sam ga na spisak Da napomenem, planiram kupovinu vec sledece nedelje cim bude lepo vreme, utorak pa na dalje, tako da cu naci nesto, ali trudicu se da suzim izbor da ne bih putovao na sve strane (nije da je Srbija velika nego se nema vremena ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan brate ako te interesuje ovako nesto dajem ga hitno za 2000 inace je u solidnom stanju zamenjeno ulje filteri zadnja guma prednja moze jos da tera zamenjene sveciceplocice solidne 99god rol barovi kofer stitnici za ruke .......da ne nabrajam rteba videti prodajem da bi uzeo stariju afriku i jaci agregat poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan @ za kraljicu i drustvo: hvala na ponudi,da uzimam enduro sigurno bi bio transAlp ali trenutno sam raspolozen za "srednje udobne" motore koje sam gore naveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 11, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put sam zvao coveka koji "je taman promenio ulje" a ne zna koji gradijent Motula je sipao ,i slicno. zar je bitno da zna?ima ko je placen da razmislja o tome.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan @ balkanlover: moja poenta je bila da ljudi ne kazu istinu, posebno oni sto uvezu motor, djiraju ga godinu-dve,a pri tome samo gorivo u njega sipaju, i posle u oglasu navedu da su sami uradili servis i da je na kupcu "samo da sipa i vozi",pa kada odes 150-200km da vidis motor shvatis da koci motor kao Fred Kremenko jer diskovi su pojedeni a plocica nema, pali "kao mina" na akumulatoru koji je tog jutra dopunio punjacem za auto (stoji pored u garazi, jos uvek u struji), a ona "sara" na gumi je toliko plasticna da umesto da se trosi na putu ona ore put (DOT pre bombardovanja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 12, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa tobom i nemoj pogresno da shvatis moj komentar . ako se slucajno predomislis i pozelis jednu "od litre" - javi se srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano April 12, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Bice mi verovatno u ponedeljak ocarinjeni Fazer 600 2000god i SV650 2002god fabricke boje ako te interesuje poslacu ti slike iz salona u Italiji gde sam ih kupio pozz Lukac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7487 Napisano April 12, 2013 Drug član, 3103 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kači slike da i mi vidimo, i mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Lukac, zainteresovan sam naravno, okaci slike, pa ako ne meni, mozda bude odgovaralo i nekom drugom ko nadje u temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek sam u potrazi, pa da osvezim oglas... Na gore navedene modele dodajem Suzuki GSX600F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen GSX600F, moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen GSX600F, moze lock pozdrav dal nije suzuki iz Lazaravca ? janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije,ova Suzana je iz Zrenjanina, '01 ... Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragulj4 11 Napisano Jun 17, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha tdr 125r, Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen GSX600F, moze lock Baci neku sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan @Janko: proslog vikenda sam bio na susretu u Backoj Topoli gde sam upoznao jednog coveka iz Arhangela koji mi je rekao da je bas moj motor iz Lazarevca, tj da mu je prvi vlasnik odatle ali je imao neki bocni sudar u kome mu je dobrim delom stradala ruka i prodao ga ovom iz Zrenjanina od koga sam ja uzeo... I kaze da je kilometraza stvarna, sto je neverovatno (na satu imao 25k km)... Ako znas neku pricu o njemu-slobodno reci, zanima me @dragulj4 i ostali : http://img546.imageshack.us/img546/4562/9wv.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...