SpaleKG 298 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam je novu u januaru. Samo jednom probao u februaru (20-ak kilometara) i krajem februara prodao motor za koji sam je kupio. Sad imam samo kruzer, moze i za njega na otvorenom ali ako bi je prodao, radije bih kupio neku bas za kruzer. Kaciga je "L" velicine, nova, boja: pearl gray metallic. Evo link: http://www.shoei-helmets.com/Helmet.aspx?Multitec&h=13&t=1 Cena u Louis-u je do Nove Godine bila 400 Eura, za praznike spustena na 300 Eura a ja je prodajem za 200 Eura, cena je fiksna i bez zamena. Evo par slika mobilnim, ako bude zainteresovanih, napravicu i kvalitetnije slike. Kontakt 065/301-2900 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2259 Napisano April 9, 2013 Skuteras, 3734 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si me gadjao samarom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Izvini... sta god da sam ti uradio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ništa druže, ali glanc nov Shoei Multić za 200e... Stvarno vrhunska ponuda . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1594 Napisano April 9, 2013 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ima antifog dodatak ? I za koliki obim glave je ? Ja sam nosio nekad L nekad M pa ne znam da li bi mi odgovarala. Ako je moj broj kupio bih bez razmišljanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ako odgovara velicina ...kupljeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga nema antifog dodatak, koliko ja znam on ne dolazi uz kacigu. Decko koji mi je doneo je zadrzao originalnu vrecicu (kao zbog carine) i nije mi dao onaj dodatak koji ide ispod brade. Zavesicu. Rekao mi je da da je nije dobio. Na nekim sajtovima pise da zavesica ide uz kacigu a na nekim ne pominju zavesicu. Ja sam samo skinuo foliju i cini mi se neke etikete zakacene za kais. Sto se velicine tice kada sam nosio XR1000 bila mi je knap u "L" velicini. Ili sam od tada izgubio malo kose ili je Multitec malo komotniji jer na obrazima nemam onakav pritisak kakav sam imao na XR1000. Mada, XR1000 sam kupio polovnu pa je moguce i da je prethodni vlasnik menjao obraze jer se oni kupuju posebno u razlicitim debljinama i mislim da su 29 Eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo obrazi su na popustu sa 29 na 5 Eura (ako sam dobro shvatio) http://www.louis.de/_20ae73ab19395975ef4c28054d1f82e155/index.php?topic=artnr&artnr=20012172 Zamenom obraza, razlicite debljine, mogu se popuniti praznine ili dodati malo prostora da bi naleganje bilo sto bolje. Ostatak unutrasnjosti je cini mi se fiksan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Clan foruma mi je javio da Moto Land ima bolju ponudu, pa povlacim oglas i kacigu ostavljam sebi. Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...