rale 1 Napisano Decembar 19, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan www.opremazamotore.com ako je vec neko napisao, admini ovo izbrisite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 20, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar link, ovo nije bilo do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Decembar 20, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan kopkalo se ;D ja sam mu sinoc pustio mail za race rukavice,da mi kaze sta ima i koje su cene,evo jutros me ceka odgovor sa nekoliko fotki razlicitih proizvodjaca i cena. Cak me i posavetovao da pricekam prolece ako mi nije mnogo hitno jer ce biti mnogo veci izbor i povoljnije cene. Lik se zove Dusko i za sada od mene RESPECT,a do prve kupovine....videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio kacigu,cekam da stigne, momak korektan,i jako se trudi a sa cenama je extra.Dobijam Arai 15% jeftinije a da ne govorim da kod nas(Srbija)je ne mozes naci ni u pesmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...