kristina MK Road Flyers 0 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ja sam Kristina iz Muzlje, clan sam moto kluba MK Road Flyers.Od malih nogu putujem na moto skupove pa ima vec 11 godina kako sam pocela, i moji roditelji su bajkeri,tako sam i ja postala i ostala.Trenutno vozim samo caletov motor, dok nebudem imala prilike da kupim svoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla na forum. Imaces i svoj motor, ne brini svi smo tako pocinjali! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10556 Napisano April 8, 2013 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosla bajkerice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla. Bitna je volja sve ostalo dodje polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ..pozdrav od jos jednog novijeg clana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kristina i dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kristina MK Road Flyers 0 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla.Na mladima svet ostaje.(i motori). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 14, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошла. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano April 21, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobrodosla Covek ima dve ruke... ima dve noge... skroz je ok da ima i dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...