prof 3 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: Ducati Multistrada 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan I od mene pozdrav za drustvo i da pohvalim temu. Raduje me da se ekipa ljubitelja ove italijanske marke okuplja na jednom mestu i nadam se da ce uskoro biti neko sastajanje. Pozzz iz Valjeva Ducati MTS620 Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prof 3 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: Ducati Multistrada 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Vaximo, cestitka za rad u tvrtki Ducati Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Maj 10, 2013 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neke slikice, one domacinske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prof 3 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: Ducati Multistrada 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko, sta se desava sa DOC Srbija? Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene pozdrav za drustvo i da pohvalim temu. Raduje me da se ekipa ljubitelja ove italijanske marke okuplja na jednom mestu i nadam se da ce uskoro biti neko sastajanje. Pozzz iz Valjeva Ducati MTS620 Sent from my iPad using Tapatalk HD Pozz prof Daj neke slike. Da li imas nesto od dodatne opreme na motoru? Gde servisiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prof 3 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: Ducati Multistrada 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zec! Na motoru dosta stvari radim sam, a skoro sam isao do Ducati NS da mi urade dijagnostiku, namestili mi ler gas, jer se izgubio i stelovanje kaiseva. Ovako mi je motor u standardu, nemam nikakvu dodatnu opremu Imas isto MTS620? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li Multistrada i Monster u verzijama 600cm imaju iste agregate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 17, 2013 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3179176/ducati_m_600/ Jel poznaje neko ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan dugo nisam bio na ovom forumu, a i komentiram većinom u tehničkim temama, pa evo i mog doprinosa ovoj temi 916 SPS 1998., MONSTER 900 1994., 125 sport 1957. Ja i moj starac 1986. Grobnik 19.6.2012. I mala ispravka kolegi 916 SP je bio 955, a 916 SPS je 996 ccm 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prof 3 Napisano Maj 19, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: Ducati Multistrada 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama, godinama sam čekao i šparao da si ih priuštim ali nije bilo dileme, samo M900 i 916 su bili u fokusu interesa, a kada je došla prilika za SPS to se nije smjelo propustiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 23, 2013 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga odabrao. Koliko je kostao SPS ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SPS nas je kostao puno..... A M900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga odabrao. Koliko je kostao SPS ? 1988. novi je u HR koštao oko 52.000 njemačkih maraka, ja sam ga 2010. kupio za 7.500 eura(za taj novac sam mogao kupiti bilo koji japanski RR od 1000 ccm star 5-6 godina) M900 sam kupio 1999. od žene koja ga je dobila na nagradnoj igri, motor je 1994. godište, a kada sam ga kupio imao je 4 (četiri) kilometra na brojčaniku, tada sam ga platio 15.000 njemačkih maraka, a novi je koštao oko 22.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ljubitelji Ducatia, koga zanima, neka čita. Tonči je inače vrhunski majstor. http://www.motori.hr/ducati-996rs-by-tonci-moto/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan znam kako ide moj 996,kako li tek ovo cudojuri,svaka cast,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 30, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put se skenjam u život kad otvorim ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put se skenjam u život kad otvorim ovu temu takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja svaki put kad otvorim temu ja se iznerviram zato sto nemam punu A kategoriju i ne mogu da vozim DUCATI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 31, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam punu kategoriju ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 31, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja svaki put kad otvorim temu ja se iznerviram zato sto nemam punu A kategoriju i ne mogu da vozim DUCATI. Dobra fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 1, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam punu kategoriju ali... Ali uvek nesto fali . Ja sam se nadao da ce da mi dozvole atest ( mozda i dozvole imam jos godinu dana da smislim nesto ) , pa sledece godine 18-ti rodjendan , pa bih prodao mog Yuga , i imam nesto love trenutno ( sto skupljam vec nekoliko godina za Dukca ) pa se mozda i skupi. Nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...