Tamara 44 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sid Motocikl: Princ sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine moraš doći princom, nema ništa od kamiona! hehe...PRINCOM,jasta more,...kamion nek o'ladi malo,ovaj put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 2, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Tamara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZMIGA 18 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: sabac Motocikl: suzuki gsx 650 f Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim obavezno i ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao,verovatno stizes u sredu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamara 44 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sid Motocikl: Princ sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se vidimo za vikend drugari???? Mesto vas ceka !!! I posebno parking mesto za BMW RACER TEAM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan samo da posluzi vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 16, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan A gde se vidimo za vikend drugari???? Mesto vas ceka !!! I posebno parking mesto za BMW RACER TEAM Normalno na Lipovači. Dovodimo vam, Boža i ja, ove godine proširenu ekipu Čivije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 16, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan samo da posluzi vreme. Prema zadnjim prognozama čak će nas i vreme poslužiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan A dolazim i ja! Bicu samo u petak, posto u subotu moram da se vratim kuci sestra mi se udaje! Krivo mi je sto makar dva dana ne mogu da zadovoljavam domacine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 17, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nama je druže dovoljan i jedan dan da te zadovoljimo! Mi smo domaćini pa se izgleda više trudimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 17, 2013 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan op, op, biće zadovoljavanja... ja se nadam da cu zadovoljiti neke snajke...a mogu i one mene, ne bunim se SpontanaDeskripcija -- Pepo brate eto nas u petak oko podne kod tebe, Bigi i ja, pa ćemo lagano niz Drinu ka ŠA ! p.s. oladi radžanu, sigurno ću ožedneti dok stignem iz BGD do B.bašte nešto me zezaju Google mape, čudna putanja ispade a kladio bih se da Bgd-ŠA može i nekim kraćim putem, hehehehe pozdrav braćo, MK Stižem dušo stižeeeeeeee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene! A u subotu cemo pijani i blatnjavi, kod sestre na svadbu!!!! Siiiiiiguran sam da ce se ooooooduseviti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan JOOOOOOJJJJJJ!!! Sve je spremno! Primam vasssss!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 18, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene! A u subotu cemo pijani i blatnjavi, kod sestre na svadbu!!!! Siiiiiiguran sam da ce se ooooooduseviti! Biće mi drago da te ponovo vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene! A u subotu cemo pijani i blatnjavi, kod sestre na svadbu!!!! Siiiiiiguran sam da ce se ooooooduseviti! Biće mi drago da te ponovo vidim. Vidis ti Veljo, a domacinu uopste nije drago sto ce nas da vidi!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 19, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će nekim Šabačkim domaćicama biti drago da vas vide! Ipak je to bitnije, priznaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ma, mi ćemo da dodjemo pa šta bude 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 19, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Domaćice čekaju, već svakog od vas dvojice vidim u sredini između dve prave! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Maj 19, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan A kada ću ja na red za domaćice? Dolazim sigurno javite mi samo u koje vreme na skup stizu moje domacice.Stizem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sa moje strane, obavezno upoznavanje clanova foruma koji budu dolazili u ŠA ove godine. Samo ako mi ne uvale opet da sudim ulični turnir u centru grada. (Klinci malo igraju odbojku). Ko bude dolazio, nek' se javi! OBAVEZNO! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 20, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce nam i vreme ici na ruku http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-Sabac/eta2/1/1934844/0/6h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce nam i vreme ici na ruku http://www.weather2u.../1/1934844/0/6h Brate Saler,ja dolazim kakvo god da je vreme vidimo se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 20, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je brate moj, a dolazi i brat Lube(naš Jara)sa novom Afrikom! Ima da bude ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 20, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Sa moje strane, obavezno upoznavanje clanova foruma koji budu dolazili u ŠA ove godine. Samo ako mi ne uvale opet da sudim ulični turnir u centru grada. (Klinci malo igraju odbojku). Ko bude dolazio, nek' se javi! OBAVEZNO! Tako je matori da pokažemo kakvi smo mi Šapčani domaćini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...