Alexa90 11592 Napisano Maj 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro Srki, to i jeste bicikl sa pomoćnim motorom.. (Ako si išao Bevkicom u trenutku "navatavanja") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, kod nas u Ns ima 15-ak takvih opasnih Bevkica... Mene jedna navatala pre neki dan na biciklistickoj stazi i urucila uplatnicu! Koliko kesa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, kod nas u Ns ima 15-ak takvih opasnih Bevkica... Mene jedna navatala pre neki dan na biciklistickoj stazi i urucila uplatnicu! Koliko kesa? 5000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan POLOŽILA Još samo da sredim skuter, moram na neki pregled da ga vodim, da ga otvore i kažu mi šta imam i u kakvom stanju. Nešto mi mnogo greje? To me jako brine, ne znam uopšte zašto, ne prelazim velike kilometrže, po 30km , oko 70 - 80km/h, gore-dole po Kumodražu, doduše sa maksimalnim opterećenjem, čak i malo preko maksimuma. Opet nisu to ni te temperature, ni ta kilometraže, ni toliki gas da bi toliko zagrejao. Ako jesu?! Bevka 250ccm je ozbiljan krš i imam velike ambicije da je manjam! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka su ti srecni milioni kilometara Mislim da temperatura ne treba da te brine toliko, i ja vozim 250cc i u roku od ne vise 5min. dostigne radnu temperaturu, dal isao 50 oli 100km/h on drzi temp. na pola, upali ventilator malo spusti pa opet digne i tako u krug ALI ima neko kompententniji od mene pa ce se oglasiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11592 Napisano Maj 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle jedne vožnje si došla do zaključka da je Bev 250 krš? Svaka tebi čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Posle jedne vožnje si došla do zaključka da je Bev 250 krš? Svaka tebi čast... Видиш а теби је требало мало више Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 20, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Наравно да је крш!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Mislim jeste krš i nije krš! Nervira me što posle 30km, po gradu, opterećena sa 180kg zagreje ko JP Toplane Beograda!!! Lepa je, nigde po Kumodraškim vilajetima nije ni štucnula, samo greje ko blesava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 21, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se zagreje, dokle dodje skala? Mozda ne pali ventilator ili sistem nije lepo ozracen, a mozda i nesto trece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se zagreje, dokle dodje skala? Mozda ne pali ventilator ili sistem nije lepo ozracen, a mozda i nesto trece Pređe 3/4 skale a često dođe skoro do crvenog dela! Jadna moja Bevkica moraće za vikend na opravku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 22, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ga u mestu i prati da li pali ventilator, kad se zagreje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...