GCB 42 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, duk27 said: Prijatelju zapucaj za Kladovo.Javi se da nadjemo smestaj po bajkerskoj ceni.Dodji u nasu kafanu Don pepe bar i popijte pivo i kafu po bajkerskoj ceni.Na istom mestu dobicete potrebne i nepotrebne informacije.Mi smo MF Kladovo. Ako dolazite u Kladovo pasos je obavezan.Mozete obici malo Rumunije i rumunsku stranu klisure i jos mnogo toga. Potrazite nas i provedi 1.maj u Kladovu.Motorcycling friends Kladovo vama na usluzi.vidimo se. Sutra planiramo drustvo i ja da se provozamo d Kladova tu negde da nadjemo smestaj da zanocimo pa da vidimo gde dalje. U svakom slucaju necemo zaobici vas Pab . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, duk27 je napisao: Prijatelju zapucaj za Kladovo.Javi se da nadjemo smestaj po bajkerskoj ceni.Dodji u nasu kafanu Don pepe bar i popijte pivo i kafu po bajkerskoj ceni.Na istom mestu dobicete potrebne i nepotrebne informacije.Mi smo MF Kladovo. Ako dolazite u Kladovo pasos je obavezan.Mozete obici malo Rumunije i rumunsku stranu klisure i jos mnogo toga. Potrazite nas i provedi 1.maj u Kladovu.Motorcycling friends Kladovo vama na usluzi.vidimo se. Hvala na predlogu. Ako ne sada, u toku leta sigurno dolazim do Kladova. Vec imam zanimljivu rutu za taj kraj. Javljam se unapred radi smestaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Maj 2, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan E pa da se zahvalim @duk27 na gostoprimstvu . Hvala za pomoc oko smestaja , hvala za druzenje , sjajni momci i kao sto sam rekao i tamo ako vas put nanese ka Beogradu tu smo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Maj 2, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo je i nase sto ste bili gosti u nasem gradu! Puno sigurnih kilometara! Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...