Jump to content

Moto Zajednica

Pumpa za gorivo

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: Honda Cbr 900 RR

Imam problem sa svojim motorom,upalim ga,vozim i kad ga ugasim i odma probam da upalim on nece,a na guranje upali na pola m,da mu nije otisla pumpa za gorivo? koji su simptomi ako ona ode?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

To se meni desavalo na gpz900r.Vozim ga normalno ide ko mutav,posle da ga upalim k...c!Palio sam ga par puta na kablove na akumulator od kola i onda upali i radi bez problema!Moguce je da je akumulator,probaj od nekog pa ako je to kupi drugi(ili mazni od tog sto si probao :moto3: ) :zdravo:

• Svrati ponekad, 483 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Napuni rezervoar gorivom, tad pumpa nema efekta, gorivo ide prirodnim padom. Drugi nacin provere je da skines dovodno crevo goriva sa karburatora, das kontakt i gorivo mora da ide u mlazu, tacnije ako neko ima manometar, mora da pokaze 0,2 bara. Mozes i lakse: odvijes srafce na dnu karburatora,kad izadje gorivo zavijes ga, das kontakt i par sekundi mora da se cuje caktanje [to je elektromagnetna pumpa]kad postigne pritisak ne cuje se nista. Po simptomima bih rekao da je u pitanju brzina verglanja, Mozda karbovi, a Boga mi i kompresija !? Pozz

• U prolazu, 12 postova

ja sam imao problem sa pumpom zx6r 99g karburatori vek pumpe je 45 hiljad posle toga zeza pumpa je membranska i druka kao pumpa od keca ili juga samo sto nju pokrece elektro magnet odnosno namotaj zato ima platine na samoj pumpi one stradaju i pocinju problemi kad motor upali ima vibracije koje potresaju pumpu i tada platine pocnu da rade i pumpa baca gorivo to je bilo kod mene kupio sam pumpu od audija 80 spoljna elektro pummpa pritiska 0,1 bara malo je manja o kawine lakse je jos namestiti kosta 3000 din i kod mene radi bez problema

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja