Vladimir9-11 0 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas,u utorak treba da mi stigne alarm za motor http://static.limund...ka-17397969.jpg, hteo sam da vas pitam posto mi je skuter u garazi kod druga i ne planiram da ga vadim jos 5 do 10 dana posto je i dalje hladno vreme,imam Peugeot Speedfight 1 (49cc) skuter i nemam za njega akumulator ako mozete da mi kazete koji akumulator da uzmem za njega (nov),posto trebam da odem kod majstora da mi ugradi alarm za motor,pa sam mislio da trebam da uzmem neki jaci akumulator koji nece skoditi motoru,a pritom ce alarm (ako moze) raditi...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 6, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 12V, 4.5A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 256 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno uzmi kao sto je bio njegov original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir9-11 0 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno,samo ne znam koji mu je bio original,posto nikada nisam otvarao to kod Akumulatora niti gledao sta unutra ima,drugu sam rekao da izvadi akumulator da se nebi potrosio,on me nije poslusao pa je izvadio akumulator i baci u kantu,samo sam hteo da te pitam Niki koji bi mu trebao Akumulator koliko ampera,posto sam otisao u radnju hteo sam da kupim obican za 49cc (Peugeot Speddfight 1),prodavac mi je odgovorio ne znam,kada mi kazes koliko ampera i koje su dimenzije tada ti mogu reci koliko bih akumulator kostao...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 256 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Neznam ni ja tacno koje su dimenzije ali idi na ovom forumu na motori, tamo imas temu skuter kafe, pitaj tamo sigurno ce neko ko ima takav motor pomoci. Obavezno napisi i koje je godiste motor, moguce da u razlicitim godistima ima razlike u aku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Druze otiđi u neku jaču kuću za prodaju akomulatora gde će svako od ljubaznih prodavaca na tvoje pitanje ( ako lično nezna) putem kompjutera pronaći odgovarajući akomulator za tvoj skuter.To je najbolja varijanta i nećeš sigurno pogrešiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...