BataBaraba 0 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Nenad, iz Beograda sam, imam 35 godina, nemam motor još uvek ali planiram da ga kupim. Pratim već duže vreme ovaj forum što mi je i dosta pomoglo u razmatranju koji motor kupiti, pa reko red je i da se predstavim. Eto, toliko od ja za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Nenade. Pa kada si odlucio kupuj jos malo pa ce lepo vreme nadam se. Sta si odlucio da kupis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataBaraba 0 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako pošto sam malo visočiji malo me ..bucka visina, imam 195. Nisam pozer ali mislim da nije fora da sednem na nešto pa da ličim ko da sam seo na poniku. Daklem, trenutno se razmišljam između: Africa Twin, Transalp 600, KLE 500, Freewind, Super Tenere. Verujem da sam neki i propustio, jer još uvek sam u fazi vrtenja foruma. Najviše mi se sviđaju čoperi, ali su mi oni trenutno ipak nedostupni iz finansijskih razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na bjb Ako je prvi motor i nisi bas siguran da li ce ti biti prejak pogledaj Varadero 125, mislim da je on najveci u toj klasi a ipak je dovoljno pitom za pocetnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataBaraba 0 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nisam još razmišljao o njemu. Malo sam isčeprkao, i izgleda mi ok. Jedino me brine to što ima 125cc, jer kad ja sednem, saputnica, koferi, kako će se pokazati na putu. Ne bi baš ni voleo da me svi pretiču na auto putu. Zato sam se prevashodno i odlučio za motore oko 600cc. Da me ne razumeš pogrešno, ne tražim motor sa kojim ću da jurcam preko 200, ali... Ne znam, nisam pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan 600 cc je ok. Video sam na sajmu TRIUMPH maxi enduro. Jako lep a i ogroman. Bas za visoke bajkere. Naci ce motor tebe ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataBaraba 0 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, vidi još nešto: lova, uvek bolno pitanje. Skupio sam 1500 jevreja, i planiram da uzmem keš kredu još max toliko, tj, motor max plaćam 3000 jevreja. Naravno, što manje platim, manje vučem kredu, zato su mi i odluka polovni motorčići. Šta ću kad sam se rodio u ovoj zemlji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Ako je i saputnica i koferi onda bas i ne vredi ispod 600cc tako da onda slobodno to uzmi Za taj novac (3000) se moze naci samo tako dobar Transalp 600 i jos da ostane za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Размисли мало и о BMW R1100gs ретко се налази али га има у огласима, ако то убодеш имаш мотор на дуже. Вреди око 3000 ојра, ако траже више спуштај. За твоју висину и потребе мислим да је идеална ствар пошто видим да тражиш већи ендуро. И Africa twin би ти била добра, али ако планираш дуже туре мислим да ти је BMW најудобнији. Наравно свако седиште може да се среди да буде удобније има људи који се тиме баве. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nenade.Za te novce ces naci dobar motor sigurno jedino sto bih te savetovao da ostavis malo rezerve love za iznenadjena koja uvek idu uz polovan motor u vidu dodatnih troskova.Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Размисли мало и о BMW R1100gs ретко се налази али га има у огласима, ако то убодеш имаш мотор на дуже. Вреди око 3000 ојра, ако траже више спуштај. За твоју висину и потребе мислим да је идеална ствар пошто видим да тражиш већи ендуро. И Africa twin би ти била добра, али ако планираш дуже туре мислим да ти је BMW најудобнији. Наравно свако седиште може да се среди да буде удобније има људи који се тиме баве. Slazem se sa kolegom. S obzirom na visinu, na svakom drugom ces izgledati smesno. Bez uvrede, ali za momka tvojih gabarita treba veci motor!!!Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...