Zixx 64 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi kupio sam od kolege sa foruma pazzo rucice ali mi fale oni dodaci na kojima se montiraju rucice da bih mogao da namestim na moj motor Hondu cbr 600 FS , 2001. god . Evo i slike, pa javite ako neko ima ili zna gde mogu da se nabave . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brate kako uvek naletite na dobre stvarcice od kolega sa foruma, a ja nikako Rucice izgledaju bruka,odlicne su....al ne znam de moze da se nabai taj dodatak... A ovo u Maxmomentu je skupoooooo pa boliiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam video ovo na DX-u. Sta mislite jel vredi uzeti? NE znam ni koliko se recu te rucice http://dx.com/p/hx-bcl036-motorcycle-clutch-brake-levers-for-suzuki-gsxr600-black-pair-191299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam video ovo na DX-u. Sta mislite jel vredi uzeti? NE znam ni koliko se recu te rucice http://dx.com/p/hx-b...ack-pair-191299 Nije ovo mnogo para za ove rucice......uzimaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan mrxfon Uzimaj, pa da dodjem i da slikam i da uzmem mere za ove nastavke da napravim da uklopim na moje . Maximus1 Ja jesam naleteo na ekstra rucke ali mi fale ovi nastavci do tad mogu samo da ih koristim kao priveske za kljuc . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano April 10, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan mrxfon Uzimaj, pa da dodjem i da slikam i da uzmem mere za ove nastavke da napravim da uklopim na moje . Maximus1 Ja jesam naleteo na ekstra rucke ali mi fale ovi nastavci do tad mogu samo da ih koristim kao priveske za kljuc . Ha,ha.....pa dobar ti privezak:) Ma napravices nastavke ne sekiraj se.....odoh ja na voznjicu kod mene greje sunce ludnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Bre dok ne nadjem te dodatke koristice kao privezak . I ja sam se vozio danas , mada sam i pokiso al nema veze taman mi se oprao motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nsam uspeo da nadjem nastavke mada nisam ni trazio, pa dok ih ne nadjem stavljam rucice na prodaju. Cena je 30 e. JA sam ih uzeo za 35 e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...