Jump to content

Moto Zajednica

GO KART`S motori (spadaju u grupu ATV-a)

Recommended Posts

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Scarabeo 150

Dragi bajkeri,

Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim..i gde kod nas ima tako nesto da se kupi...???

Sigurno je vecina vas bila na Zlatiboru i zna o cemu pricam...

Vec neko vreme pratim sta prave i prodaju nasi Kinezi......

..pogledaje ovako neso i sta mislite za ovu zezalicu u letnjim danima....(mada moze i sada po snegu..jer ima 4x4)

2001923688728590127_th.jpg

Naravno ko voli takve izazove....

Ukoliko neko zna nesto vise i ima iskustva... neka podele ovde...

hvala unapred..

Sale T.

tomixyu@ptt.yu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ne znam samo kako pored ovoga moze da stoji "motor"???Koliko me pamcenje sluzi motor je vozilo sa 2 (dva) tocka.Ni ATV nije motor a kamoli ovaj...Auto bez karoserije!Sto se tice mog misljenja o ovome...Igracka za besnu decu koja ne znaju sta hoce, bukvalno tako.Za one koji `oce da voze auto a jos mladi za B kategoriju!Video sam jedan u Scooter planetu u Arilju, ako te interesuje javi mi se, nacicu ti broj.Nemoj sta zameriti.

Pozdrav!

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Ducati 848evo

Imas u Beogradu radnju na konjarniku koja ih prodaje...radnja se nalazi sa desne strane kad ides iz pravca grada u ulici koja ide ka Ljermontovoj da kazem tj. kada se pre auto komande iskljucis za konjarnik samo nastavis pravo i naleteces pravo na nju. Imaju izlozeno par komada

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8

Ja sam letos sreo jedan takav u Vojvode Stepe, po izgledu bi rekao da je kupovni da nije neka ručna izrada... E sad, dal je kupljen ovde ili uvezen, to nemam pojma...

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

PGO prodaje takva vozila...pogledajte ko je uvoznik...mislim da i neka od ovih nasih kineskih-korejskih...firmi uvozi isto..mislim da se model zove Bugster...

• U prolazu, 30 postova

Fora je super, izgleda stvarno primamljivo za voznju, udobno, uzbudljivo...

A ustvari je mucenje voziti ovakav baggy, tj. ne ovaj na slice vec pomenuti PGO ali kontam da su isti...

Volan je toliko "krut" da posle prve pauze koju napravis vise ti se ne vraca za volanom ali jbg moras jer si vec daleko odmakao od kuce. Ulazak i izlazak za nekog "malo krupnijeg" je takodje mucenje. Sama voznja je dosta ne udobna po asfaltu a kamoli po svim onim brdovitim predelima na koje svi u prvom planu pomislimo, tako da ova vozila nisu napravljena za neke teze deonice i smatram da je za zadovoljenje svog "nemirnog duha" ipak neki drugi ATV bolje resenje...

U svakomo slucaju treba probati...

Pozdrav!

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Scarabeo 150

..sve je to lepo..nisam vozio..ali u svakom slucaju je bolje uzeti pravi buggy napravljen od legendarne bube...

ako je vec toliko kruto i neudobno za voznju...

• Svrati ponekad, 323 postova

Probao sam ovo cudo i nikako mi se nije svidelo. Model koji sam ja probao je imao 250ccm pa mu je falilo snage, mada nije lose zezanje kada je podloga klizava a na asvaltu (ako si sam, tj. ako je desna strana rasterecena) mozes "lako" da ga popnes na leva dva tocka, sto je meni bilo zabavno... Ali zbog toga sam imao problem, posto sam ga iznajmio a vlasnik me video sta sam radio (nisam znao gde zivi a ispostavilo se da sam manevre na 2 tocka izvodio tacno ispred njegove kuce a on me gledao sa terase)...

Sto se tice kvalitetata, katastrofa!!!

Na otvorenom putu jako lose ponasanje ako udjes malo brze u krivinu...

Sve je dobro zamisljeno ali modelu koji sam ja probao fali mnogo toga: veca snaga, kvalitet, sigurnost...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja