tomix 8 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi bajkeri, Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim..i gde kod nas ima tako nesto da se kupi...??? Sigurno je vecina vas bila na Zlatiboru i zna o cemu pricam... Vec neko vreme pratim sta prave i prodaju nasi Kinezi...... ..pogledaje ovako neso i sta mislite za ovu zezalicu u letnjim danima....(mada moze i sada po snegu..jer ima 4x4) Naravno ko voli takve izazove.... Ukoliko neko zna nesto vise i ima iskustva... neka podele ovde... hvala unapred.. Sale T. tomixyu@ptt.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo kako pored ovoga moze da stoji "motor"???Koliko me pamcenje sluzi motor je vozilo sa 2 (dva) tocka.Ni ATV nije motor a kamoli ovaj...Auto bez karoserije!Sto se tice mog misljenja o ovome...Igracka za besnu decu koja ne znaju sta hoce, bukvalno tako.Za one koji `oce da voze auto a jos mladi za B kategoriju!Video sam jedan u Scooter planetu u Arilju, ako te interesuje javi mi se, nacicu ti broj.Nemoj sta zameriti. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Beogradu radnju na konjarniku koja ih prodaje...radnja se nalazi sa desne strane kad ides iz pravca grada u ulici koja ide ka Ljermontovoj da kazem tj. kada se pre auto komande iskljucis za konjarnik samo nastavis pravo i naleteces pravo na nju. Imaju izlozeno par komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 196 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos sreo jedan takav u Vojvode Stepe, po izgledu bi rekao da je kupovni da nije neka ručna izrada... E sad, dal je kupljen ovde ili uvezen, to nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 21, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan PGO prodaje takva vozila...pogledajte ko je uvoznik...mislim da i neka od ovih nasih kineskih-korejskih...firmi uvozi isto..mislim da se model zove Bugster... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Decembar 21, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Fora je super, izgleda stvarno primamljivo za voznju, udobno, uzbudljivo... A ustvari je mucenje voziti ovakav baggy, tj. ne ovaj na slice vec pomenuti PGO ali kontam da su isti... Volan je toliko "krut" da posle prve pauze koju napravis vise ti se ne vraca za volanom ali jbg moras jer si vec daleko odmakao od kuce. Ulazak i izlazak za nekog "malo krupnijeg" je takodje mucenje. Sama voznja je dosta ne udobna po asfaltu a kamoli po svim onim brdovitim predelima na koje svi u prvom planu pomislimo, tako da ova vozila nisu napravljena za neke teze deonice i smatram da je za zadovoljenje svog "nemirnog duha" ipak neki drugi ATV bolje resenje... U svakomo slucaju treba probati... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bi ovo rado djidao.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Decembar 22, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan ..sve je to lepo..nisam vozio..ali u svakom slucaju je bolje uzeti pravi buggy napravljen od legendarne bube... ako je vec toliko kruto i neudobno za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ovo cudo i nikako mi se nije svidelo. Model koji sam ja probao je imao 250ccm pa mu je falilo snage, mada nije lose zezanje kada je podloga klizava a na asvaltu (ako si sam, tj. ako je desna strana rasterecena) mozes "lako" da ga popnes na leva dva tocka, sto je meni bilo zabavno... Ali zbog toga sam imao problem, posto sam ga iznajmio a vlasnik me video sta sam radio (nisam znao gde zivi a ispostavilo se da sam manevre na 2 tocka izvodio tacno ispred njegove kuce a on me gledao sa terase)... Sto se tice kvalitetata, katastrofa!!! Na otvorenom putu jako lose ponasanje ako udjes malo brze u krivinu... Sve je dobro zamisljeno ali modelu koji sam ja probao fali mnogo toga: veca snaga, kvalitet, sigurnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...