Dzevad_cc 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha Majesty Prijavi odgovor kao problematičan Po meni Yamaha majesty 250cc, 2004 godina je solidne velicine. Meni odgovara s obzirom da sam visok 192cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supermoto_maniac 6 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki klx 650 supermoto Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i yamahu TDR 125. Cini mi se tu je negde sa varaderom a ide mnogo brze od njega. Imam ja TDR-a, veruj mi nije mali za tu kubikazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja dva ljubimca. Inace, motor je iste velicine kao i 650cc, a 250cc je Jos jedan + za Hyo . Ja imam golaca od 250cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...