Slayer 12 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima motocikala.Ja sam iz Stare Pazove i ljubitelj sam motora od malih nogu.Cim sam zavrsio skolu poceo sam da radim i skrpio sam pare za APN 6,nije nesto posebno al to mi je prvi motor i uzivam dok ga vozim.Mada nadam se da cu ga uskoro zameniti za neku jacu masinu.Pozdrav za ortaka koji mi je rekao za ovaj forum Wolflord. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao druže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima motocikala.Ja sam iz Stare Pazove i ljubitelj sam motora od malih nogu.Cim sam zavrsio skolu poceo sam da radim i skrpio sam pare za APN 6,nije nesto posebno al to mi je prvi motor i uzivam dok ga vozim.Mada nadam se da cu ga uskoro zameniti za neku jacu masinu.Pozdrav za ortaka koji mi je rekao za ovaj forum Wolflord. Vidim stigao si! Dobrodosao drugar! Pozdrav i za tebe! Vidimo se danas ili sutra pa da trazimo neku jacu masinu za tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 15, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,,i aj kupi neku makinu pa da se svi lepo vozimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...