tdm 72 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar izradjuje pa prodaje rucno pravljene stolice ( hoklice) na rasklapanje. Hrastovo drvo, suseno. Dimenzije : sedalna povrsina 30x30cm visina rasklopljene 34cm ( sedi se normalno) sklopljena( za ponet, spakovati u kofer) 30x40x6cm Slika govori hiljadu reci. cena smesna 700din 0605454678 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve kamp stolice, ovo je obavezno pomagalo u varijanti sam svoj majstor, perac, polirac, ovo treba da se dobija kad kupis motor isto kao punjac uz telefon. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Da li si siguran da je ovo hrast?Jos nisam video hrast sa ovakom bojom! Takve stolice imas na vasaru za duplo manje para! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si siguran da je ovo hrast?Jos nisam video hrast sa ovakom bojom! Takve stolice imas na vasaru za duplo manje para! Hrast je, ali stolica nije lakirana. Kad bude izlakirana, bice boja hrasta za koju ti znas. Te sa vasara su dosta manje i duplo tanje. Ovo je dosta ozbiljnija( citaj jaca) stolica koja se rasklapa. Ako ti ne odgovara, a ti kupi na vasaru. P.S. Nista licno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih da za sve info kontaktirate mob mog prijatelja. Ja sam hteo samo da pomognem bajkerima da dodju do stolice koju ja godinama koristim, a staje u koferce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa brat ima veliku strugaru,nekad smo zajedno radili drva.Kod mene u selu je pretezno hrast,a ovaj je dosta crven.... U pravu si da su dosta tanje sa vasara ali su i lakse i jeftinije!Nekad sam ih uzimao za ribolov,dok nisam kupio ribolovacku fotelju,e to je uzivanje! Srecno sa prodajom da ti ne malerisem drugara,pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...