Alexa90 11582 Napisano Maj 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo, verovatno će pući nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorstv.com/sites/default/files/contenu/image/essais/zooms/este_1_80.jpg Gde ovu torbu da nabavim,kao joj je naziv??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo, verovatno će pući nešto. Pu,Pu dalje ga bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorstv.com/sites/default/files/contenu/image/essais/zooms/este_1_80.jpg Gde ovu torbu da nabavim,kao joj je naziv??? Tunel torba. Givi ili Louis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo, verovatno će pući nešto. Kofer se jos drzi cvrsto da, da ge ne ureknem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kofer? Mi rekosmo za kamericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga sad, ja kucao i o koferu i o kamerici, sve u svemu oboje drze za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan MALER!!! Danas krenem sa devojkom na voznjicu Kraljevo-Novi pazar. Inekih 10 km pre kafane Fontana na magistrali izleti mi cep iz gume gde je bila krpljena i tako nas dvoje neko vreme na izduvanoj gumi se vozili. Uglavnom jedva nadjem vulkanizera u biljanovcu kod skretanja za kopaonik sa magistrale. Sreca moja pa je lik bio raspolozen da skida gumu i da je vulkanizira posto one pertlice ili cepovi kako stavimo odmah ispadnu cim se napumpa. Da li je neko imao slican slucaj,i sta raditi da se izbegne tako nesto dok naravno ne kupim drugu gumu. PS manja maxi grupica me je prosla u pazaru na kruznom toku, da nije neko sa foruma bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem koje su mi rolnice za skuter fabricke, nikako po nekom katalogu ne mogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево Ролнице,само мало да се потрудиш,пар постова испод твог стоји тема. Немој да те мрзи да тражиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti nadji ovde aprilia atlantic 125 majke ti,posto mene 'mrzi" da trazim Ne mogu da nadjem,lepo pise u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Jun 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti teško da koristiš Google? Evo ja sam ga koristio i našao sam ti dimenziju rolnica LINK. Pošto možda opet nećeš naći, tj mrzeće te da se udubiš u spisak, i to ću da ti pojednostavim jer mene nije mrzelo. Za Atlantic 125 od 2003. do 2006. godine proizvodnje idu 21x17 11.2grama Za Atlantic Euro 3 125 od 2006. do 2008. godine proizvodnje idu 19x17 7.3grama Da li je to bilo teško? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A шта ти мислиш да се твој агрегат и пренос разликују од осталих априлијиних 125-ца у том годишту Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 18, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan еве га још један ки онај Раде... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Jun 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mir deco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan u. PS manja maxi grupica me je prosla u pazaru na kruznom toku, da nije neko sa foruma bio To su Pazarci....mislim dva medisona i majesty...znam jednog na medisonu iz neke price... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Momci opet ponavljam,nije me mrzelo da gledam samo jednostavno nisam u meo da se snadjem. Ne bih pitao glupo pitanje da sam znao. A pazi sad, nisam lenj, i kad nekome od vas bude trebao sundjer za sediste ili sta vec mene nece das mrzi da vam to obradim na masini i posaljem, posto jedimi u serbisen radimo velike gustine sundjera(tj sve sto postoji i vise) Tako da nema potrebe za tim "mrzelo te da gledas bla bla bla " itd. Hvala na odgovoru,sad eksperimentisacu sa malo laksim rolnicama,da li je to pametno da radim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan sad eksperimentisacu sa malo laksim rolnicama,da li je to pametno da radim??? probaj za 2g lakse rolnice da stavis, bice bolje ubrzanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam prvi put sipao BMB 100 na OMV benz pumpi,i neznam zasto ali s vremena na vrene auspuh se cudno cuje,tj, kao neko zvizdanje,tako nekako neznam kako da objasnim. da li neko zna zasto je to i da li steti nesto motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobo888 10 Napisano Maj 5, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima foruma. Kupio sam nedavno AA 200 2003. godište. Kako mi je ovo prvi scooter, nemam baš neka iskustva pa pozivam dobre ljude, pogotovu one koji već imaju pomenuti model, da me upute u specifičnosti istog kao i preporuke za majstore koji bi ga održavali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao na Forum i Maxi kutak Tema o Atlantic 200 modelu već postoji u Maxi Tehničkom Kutku pa će ova tema biti spojena sa postojećom da se tematika ne razvodnjava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobo888 10 Napisano Maj 5, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok i hvala na dobrodošlici. Našao sam pomenutu temu. Nisam mogao naći podforum za predstavljanje pa je to bio razlog otvaranja ove teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo, teme su spojene. Agregat iz tvog skutera je isti kao i iz Beverly 200, X9 200, X8 200 i Aprilia SportCity 200. Čisto da pregledaš i te teme... Član Foruma nntom je sa svojim Sportcity-jem "izgazio" već 90 000 km. Uz pravilno korišćenje i održavanje, to je odličan agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobo888 10 Napisano Maj 5, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, teme su spojene. Agregat iz tvog skutera je isti kao i iz Beverly 200, X9 200, X8 200 i Aprilia SportCity 200. Čisto da pregledaš i te teme... Član Foruma nntom je sa svojim Sportcity-jem "izgazio" već 90 000 km. Uz pravilno korišćenje i održavanje, to je odličan agregat. Mašala...onda mojiih 37.000 km na scooteru i nije tako strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Maj 5, 2014 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega Sto se tice pomenutog modela maxia ako je redovno odrzavan sluzice te dugi niz godina, kakvo je realno stanje znaces kada se pregleda od prednjeg do zadnjeg tocka. Srecno na drumovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...