vladejow 0 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: CACAK Motocikl: yz 490 Prijavi odgovor kao problematičan Da li poznajete nekog ko moze da mi reparira lamele na yz jer nove nisam uspeo da nadjem? Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Teško da neko reparira lamelice sa plutanom oblogom. Ima mnogo firmi koje repariraju lamele sa sinter oblogom za aute, kamione i traktore, ali ove male sa plutom teško. Probaj na ovom linku da nadješ šta ti treba ili da se čuješ sa njima da daš dimenzije da uporediš. Imaju baš veliki izbor lamela za sve i svašta. http://www.kompp.co....mele---kvacila/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kakva PLUTA???????? U pitanju je frikcioni materijal, pretezno u sinter tehnologiji, premeri te lamele, verovatno pašu neke druge....... nacicemo!!! Lepljenje ne bih ni u ludilo, u ulju su , pitanje kako ce se ponašati, ako krenu da se mrve i raspadaju eto ti VELIKE NEVOLJE!!!!!!!! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih ovde... http://www.motosport.com/dirtbike/oem-parts/YAMAHA/1989/YZ490/CLUTCH pod brojem 9. 17 USD svih 7 (sedam) komada... Jos ako je to mesto gde zivis CA kao Kalifornija na konju si!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Kakva PLUTA???????? U pitanju je frikcioni materijal, pretezno u sinter tehnologiji, premeri te lamele, verovatno pašu neke druge....... nacicemo!!! Lepljenje ne bih ni u ludilo, u ulju su , pitanje kako ce se ponašati, ako krenu da se mrve i raspadaju eto ti VELIKE NEVOLJE!!!!!!!! > > Nemoj da se cudis,nekad su lamele i bile sa plutom.Tek posle su pocele da se rade od sinter materijala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja jawi cz175 su od plute i sam sam ih pravio vrlo uspesno ali na novijim motorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lamele kod mnogih motora i jesu od plute,samo sto se pluta kad se ubaci u lamele skuva sa istim pa poravnja itd,al to se radilo pre 20godina kad nije bilo gde da se kupi,sad imas da porucis pazaris...ima delova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja jawi cz175 su od plute i sam sam ih pravio vrlo uspesno ali na novijim motorima... I ja sam imao cz 175 sport,isto su bile od plute ali sam ih zamenio kod Rausa za sinter,ali to je bilo kao sto je rekao Bokilic pre 20 i kusur godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladejow 0 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: CACAK Motocikl: yz 490 Prijavi odgovor kao problematičan Za materijal za lamele ste upravu i jedni i drugi... saradjivao sam sa Kompp CO i zadovoljan sam... rboban: nasao sam ih na ebay-u za iste pare i verovatno cu ih tamo uzeti jer mesto gde zivim (CA) nije Californija vec Cacak U svakom slucaju ste mi pomogli i hvala vam.... Ako ja vama budem mogao nesto da pomognem, tu sam Cacak pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladejow 0 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: CACAK Motocikl: yz 490 Prijavi odgovor kao problematičan Jel porucivao neko sa ovog sajta http://www.motosport...89/YZ490/ CLUTCH direktno ( aad to cart)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...