Jump to content

Moto Zajednica

yamaha yz 490 lamele ( ko radi repariranje)

Recommended Posts

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: YAMAHA 850 TDM

Teško da neko reparira lamelice sa plutanom oblogom. Ima mnogo firmi koje repariraju lamele sa sinter oblogom za aute, kamione i traktore, ali ove male sa plutom teško.

Probaj na ovom linku da nadješ šta ti treba ili da se čuješ sa njima da daš dimenzije da uporediš. Imaju baš veliki izbor lamela za sve i svašta.

http://www.kompp.co....mele---kvacila/

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Kakva PLUTA???????? >:(

U pitanju je frikcioni materijal, pretezno u sinter tehnologiji, premeri te lamele, verovatno pašu neke druge....... nacicemo!!! Lepljenje ne bih ni u ludilo, u ulju su , pitanje kako ce se ponašati, ako krenu da se mrve i raspadaju eto ti VELIKE NEVOLJE!!!!!!!! >:( >:(>:( >:(

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Kakva PLUTA???????? >:(

U pitanju je frikcioni materijal, pretezno u sinter tehnologiji, premeri te lamele, verovatno pašu neke druge....... nacicemo!!! Lepljenje ne bih ni u ludilo, u ulju su , pitanje kako ce se ponašati, ako krenu da se mrve i raspadaju eto ti VELIKE NEVOLJE!!!!!!!! >:( >:(>:( >:(

Nemoj da se cudis,nekad su lamele i bile sa plutom.Tek posle su pocele da se rade od sinter materijala! :aha:

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

lamele kod mnogih motora i jesu od plute,samo sto se pluta kad se ubaci u lamele skuva sa istim pa poravnja itd,al to se radilo pre 20godina kad nije bilo gde da se kupi,sad imas da porucis pazaris...ima delova..

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Ja jawi cz175 su od plute i sam sam ih pravio vrlo uspesno ali na novijim motorima...

I ja sam imao cz 175 sport,isto su bile od plute ali sam ih zamenio kod Rausa za sinter,ali to je bilo kao sto je rekao Bokilic pre 20 i kusur godina!

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: yz 490

Za materijal za lamele ste upravu i jedni i drugi... saradjivao sam sa Kompp CO i zadovoljan sam...

rboban: nasao sam ih na ebay-u za iste pare i verovatno cu ih tamo uzeti jer mesto gde zivim (CA) nije Californija 1moto3.gif vec Cacak 1moto3.gif U svakom slucaju ste mi pomogli i hvala vam.... Ako ja vama budem mogao nesto da pomognem, tu sam 1Mina.gif Cacak

pozzzzz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja