dzefri 35 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me vaša iskustva vezana za ovu gumu. Video sam da ima slicna teba, ali mene zanima kakav bi izbor bila ova guma za super teneru. Ovu danlop sam nasao novu samo starijeg datuma za 50 eura (2007god.) sto je 3 puta jeftinije od novih. Dali je neko kupovao enduro gume skoro? Ja sam bio po sajmu i nisam nasao nista povoljno, zvao sam i matu iz mladenovca i on ima anaake3 koje je preskupa. Mislio sam da prednju uzmem potpuno novu a zadnju starijeg datuma, a koliko je to ok očekujem od vas da mi kazete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Mart 25, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A jel si razmisljao o heidenau K76. Ja za par dana uzimam sebi. Posgledaj malo po forumu ima price o ovoj gumi. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78436-moto-gume-moto-ulja/page__p__1258617__fromsearch__1#entry1258617 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 35 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam od Baneta heidenau scout 60 nadam se da ce biti dobra. Kazu da je odlicna i za asfalt a najbitnije mi je sto dugo traje. Sutra stize pa cu videti uskoro kako se ponasa na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan i kakve su ocene?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 20, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan da li zna neko gde se prodaju Dunlop Trailmax gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 20, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kelena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 20, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam samo zadnju, i to ne u dimenzijama koje meni trebaju... trt ali hvala za link, bacicu pogled pred pocetak sezone, kupovina guma nije blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj par nabavio preko Zareta majstora(kod njega odrzavam i motor). Nabavlja bilo sta od Dunlopa ali iskreno da ti kazem ne znam koliko je konkurentan sa cenama jer sam ih vozio pre dve godine a pritom mi ih je kupio moj brat kao poklon za rodjendan. Ako ti treba broj sibnucu ti na mob ili na pp. Inace kako vidim po forumu najvise ti se isplati da ih nabavis iz Slovenije ako ti neko prolazi tuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 864 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan da li zna neko gde se prodaju Dunlop Trailmax gume? Pilot Sport 065/82-5555-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1125 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 1113 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod Mileta u BIker House, Tosin bunar. Ja cu ako sve bude kako treba pazariti kod njega, ako ne onda @Bane i Hidenau K76. I to je čisto da znas, Dunlop Trailmax TR91, pošto ove iz naslova koliko ja znam nema nigde, tj ne proizvodi se. I ovo je skoro čisto guma za asfalt, eventualno makadam i suva zemlja. Cena je 180eur par + do sada treba da je oformio i vulkanizersku radnju pa ce montaza biti nešto jeftinija. Po meni ovo je best buy, za ovu gumu nema lose reči, drži ko mutava u svim rezimima ( suvo, vlažno...). Jedina mana, ako se tako može reći je da se brže troši, ali po meni ne moze i jare i pare, i da dobro drzi i da se ne troši. PO mojim procenama trebalo bi da traje oko 12-15,000. Ako ti je to malo onda Hidenau Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 22, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na KLE-u imao Trailmax gume i iako su bile stare i izlizane lepile su se sa asfalt kao zvaka za beton. Ove na Africi su odavne sprenme za zamenu tako da gledam koje su mi opcije trenutno. ako bih uzeo Hidenau onda bih sigurno uzeo Scout. Hvala na kontaktima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1125 Napisano Januar 1, 2014 Drug član, 1113 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pretrazivao net za gume, i naletih na ovo, kazu da ima na stanju, a cenim da trazis nesto ovako Dunlop Trailmax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1260 Napisano Januar 1, 2014 Drug član, 931 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan A u sloveniji MICHELIN 120/90/17 (64S) ANAKEE 3 TT 101.82 MICHELIN 130/80R17 (65S) ANAKEE 3 106.05 € 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...