Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Posto stric ne zna kako da kaci oglase pa me zamolio da okacim za njega. Znaci na prodaju Fila suskavac xl velicina ali realno je 2xl ili 3xl nov jos i etiketu ima 40e , biciklisticka jakna shimano 49e takodje nova 3xl velicina, shimano wind flex, i na kraju patike DITA broj 44 isto nove, Isto etikete za njih trazi isto 49 e.. Cene nisu fixne E da sve je doneseno iz nemacke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan BOlje ako mozes smanji malo slike ovako se bas tesko gledaju . Inace patike nisu lose imao sam ja jedne takve . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ih tek sad video kolike su sad cu da izmenjam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata, suskavac nova cena 20 e, patike nova cena 30e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...