milanm76 4 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan jesi podigao prednji kraj sjedišta,njega podigneš tako što ga gurneš u nazad ka stop svjetlima,jer ima jedan L profil koji ga drži zabravljenog unaprijed da se ne podiže,kad prednji dio sjedišta podigneš jednostavno ga izvučeš unapred,možda ti malo zvuči zbunjujuće napred nazad,ali je jednostavno.A nemožeš ništa polomiti. podigneš zadnji kraj koji se nalazi u prtljazniku i samo ga povuci lagano u nazad da mu oslobodiš prednju stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano April 6, 2018 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Shampion1989 said: To sam uradio. Odserafio sediste ali da povucem ka volanu i skinem sediste. Nece. Nema sanse. Nesto ga koci a plasim se da se nesto ne slomi pa kad budem vratio sediste da ne legne kako treba. Druže, digni zadnji kraj sedišta uvis a prednji koji ti je do akumulatora samo "kucni ili udari" par puta na gore i ispašće... al poenta je da zadnji kraj digneš ako ga ne odigneš onda teško da ćeš iščupati sedište odnosno moraš mnogo da siliš... A evo kako da udariš; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shampion1989 0 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi pazar Motocikl: Gilera nexus 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, milanm76 je napisao: pozdrav druže,do akumulatora stižeš na sledeći način: 1) podigneš prtljažnik i vidjećeš dva šarafa sa lijeve i desne strane da drže sjedište ušrafljeno njih odvij 2) izvučeš komplet sjedište napred ka volanu (malo ga nakrivi da ga izvučeš 3) podigni poklopac rezervoara i vidjećeš dva šarafa sa lijeve i desne strane njih odšrafi 4)plastiku koja je od rezervoara do sjedišta podigni i izvuci i ispod ti je akumulator. 5)izvuci veliki osigurač koji se nalazi na kablu ka klemi 6) odšrrafi kleme i izvuci akumulator eto tako ja bar radim. pozdrav Znaci sanse nema da skinem sediste. Znam kako se vadi akumulator ali sediste ne mogu da skinem druze... zaglavilo negde. Sta da mu radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shampion1989 0 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi pazar Motocikl: Gilera nexus 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, milanm76 je napisao: pozdrav druže,do akumulatora stižeš na sledeći način: 1) podigneš prtljažnik i vidjećeš dva šarafa sa lijeve i desne strane da drže sjedište ušrafljeno njih odvij 2) izvučeš komplet sjedište napred ka volanu (malo ga nakrivi da ga izvučeš 3) podigni poklopac rezervoara i vidjećeš dva šarafa sa lijeve i desne strane njih odšrafi 4)plastiku koja je od rezervoara do sjedišta podigni i izvuci i ispod ti je akumulator. 5)izvuci veliki osigurač koji se nalazi na kablu ka klemi 6) odšrrafi kleme i izvuci akumulator eto tako ja bar radim. pozdrav Brate hvala ti puno. Tako sam uradio. Oprosti i hvala. Bio si od velike pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano April 6, 2018 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Baš kako je Vujke opisao, zadnji kraj podignes malo da bi kod prednjeg cuknuo dlanom ka nazad i izlazi.Ako neće, sa leve strane zadigni sediste i pogledaj napred zub (L profil) koji zabravljuje.....vidi da fizicki nemaš neku prepreku zbog koje ne možeš skinuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chure 0 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kula Motocikl: Malaguti Spidermax Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam jedno pitanje. Da li moze za Spidermax-a zadnja guma da bude140/70-16? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Jun 14, 2018 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Moze ali ne sme! ;-) Salim se ali mislim da ti je pametnije da stavis original dimeziju pireli iz vise razloga... Ja sam kupio u pilot sport-u, porucis, stize za koji dan i kosta 105€. Od volje ti sto se kaze al eto da znas da moze i 140...Sent from my SM-G935F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi cackao sam nesto mog spidermaxa pa me nesto kopka..zanima me jel moze da se poveca korak aktivacije alarma za ulje..meni se ukljucuje svake 3 000 a recimo povecao bih ga na 10 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Jun 18, 2018 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako ti je na 3000 onda ti je ceo bord u miljama, jer ja koliko se razumem u ovu botaniku na 5000km je zamena ulja pa tad i svetli i tako nesto ti ne bi mogao promeniti sem da ti pregori lampica il da je izvadis pa da ti nikad vise ne svetli! S'obzirom da je restart iste 20 sekundi posla i tri klika tasterom ne vidim zasto ti to smeta i kako ti uopste smeta? Ne verujem bas da prelazis toliko da radis 5 puta u sezoni zamenu ulja... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Jun 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dugo ce ti trajati Spider ako mu budes menjao ulje svaki drugi interval 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u mijenjanju ulja radim to na svaki 7000 ili u restartu alarma odnosno podsjetnika...nego me zanimalo jel moze samo korak da se poveca sa 3000...potpuno je nebitno to upozorenje jer znam sta radim i u kom intervalu..nego me zabimalo jel moze da se poveca korak nista drugo i tabla je u km..evo slika dolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Jun 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја на Бургману могу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan svasta ja probao cackao li nema sanse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Jun 18, 2018 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Au druže pa ti imaš onda onaj prvi model, euro 2? ON valjda pali lampicu da bi proverio ulje(da ne kažem dolio) na 3k a da ga menjaš na 6k... U svakom slučaju ja nisam upoznat sa tim da postoji opcija bilo kakva sem restarta tog upozorenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan oket hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Jun 18, 2018 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj ulje na max 5K.......ako mislis da agregat traje, 7K je malo mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije neka cijena 30 eura su 2 l ulja i filter 10...ali ulje navodno ide na 10k ali ga mijenjam na 7..ali posto mi je masina 40 000 presla u pravu si mislim da je pravo na 5000...zato sam i htio da vidim jel mogu korak da povecam sa 3 na 5 recimo...ali ok sve jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Jun 18, 2018 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kolega dragi, os slusat "navodno" il os slusat "iskustvo" Koje je to ulje i koja gradacija ako se moz znati (?) za tvoju makinu, koje gura 10K, pogotovo pri moru di su leti temperature poprilicno visoke? Znas i sam da agregat jedino ulje (i filteri) cuvaju....kod mene ti je recimo serv. interval predvidjen na 12K, prepolovio sam serv. interval tj ulje menjam izmedju 6-7K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo brate..ali slusam sve savjete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11584 Napisano Jun 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili prosto izguglaj, evo, ja sam našao za pola minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu si..ja sam ga mijenjao po navici izmedju 6 i 7...ali sad ce biti na drugo ukljucivanje alarma tj na 6...tako da sam to apsolvirao..ubsvakom slucaju hvala svima za savjet..jer sto bi rekao kolega prije u komentaru ulje i filter cuvaju masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Jun 19, 2018 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bez Milane moja ruzo, cale mi se naoruzo...... Milance opet gresis, da pojasnim ako dozvoljavas Ulje sa slike moze ici u tvoju makinu al nikako ne moze gurati 10K.....msm moze al ne valja, fabrika propisuje tu gradaciju ali, uvek ono hebeno ali....to bas i nije dobro za tvoj agregat, suvise je retko. ako pogledas ovu tabelu Pa uporedis sa temperaturom oklen si, shvatices da 5W40 i nije bas pogodan za tvoj agregat tj vise bi mu prijao 10W50 ili jos bolje ako ne i najbolje 10W60. Mi iz ovih krajeva imamo nesto nize temperature u toku leta te je pogodnije 10W40. Zna da upekne zvezda danica ali to ne traje dugo. Druga stvar, na 6K je predvidjena zamena, sto znaci da je to max km koji treba preci od servisa do servisa. Znaj da ulje vec posle 4K zna biti poprilicno crno, na 5K je dobrano crno te ti je moj savet da ga menjas (kao sto sam ti vec rekao gore u postu) max na 5K i neam glava da boli. Ja ti rece drugarski a ti kako god os.....pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ovo zamijenio danas neka ga neke 3000 a onda cu kao sto si rekao 10/60...slazem se sa tvojim predlogom i rado cu ga poslusati...hvala puno i veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Jun 20, 2018 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz uradi tako i neces pogresiti, sta vise bice bolje po sam agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chure 0 Napisano Jun 24, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kula Motocikl: Malaguti Spidermax Prijavi odgovor kao problematičan Moze mala pomoc, radi se o spidermax-u, kad je na malim obrtajima u voznji i dodam gas na nekoliko sekundi se cuje neko kao skripanje iz pogonskog dela i onda prestane, tako stalno kad god usporim pa dodam gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...