gogruja 51 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga kupljena u martu 2012. Malo nosena u odlicnom stanju. Ima tragove na spoljnoj strani (ogrebotine od kofera) ali vizir nije izgreban. Nije padano, za to dajem garanciju (ne znam kako proveriti:-)) jer je neciji zivot u pitanju. Velicina je L (59-60) Za dodatna pitanja kontaktirajte me... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Cena 75 eura.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan drug da nemas slucajno visak srafove sto drze vizir za ovaj model kacige???ako slucajno imas ajde mi prodaj ja imam isti model ali mi puko sraf..samo sto je moja crvena sa onim slikama.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...