markone 455 Napisano Decembar 13, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo... Celu sezonu sam tolerisao da su mi felne kao poprskane tamnim mrljama (mislim) korozije. Izgleda da je neko od ranijih vlasnika (tako sam kupio motor) imao neku genijalnu ideju čime da ispolira felne... E sad, probao sam to da trljam sa Cif-om, pa sa rastvorom limunovog soka i sličnim bapskim idejama ali ne ide. Evo i konkretnog pitanja: Da li postoji neko sredstvo za skidanje korozije sa aluminijuma, gde se da nabaviti i kolika je okvirna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan polir pasta i meka krpa ,pa trljaj.... ja sam koristio neku MIDOL pastu za mesing i aluminijum ali neznam gde ima da se kupi,neko kaze da i kazadont zavrsava posao,pa probaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Decembar 13, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan polir pasta i meka krpa ,pa trljaj.... ja sam koristio neku MIDOL pastu za mesing i aluminijum ali neznam gde ima da se kupi,neko kaze da i kazadont zavrsava posao,pa probaj.... Hvala... Probaću, pa ću javiti šta sam uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i neka bas fina smirgla, nezno skines to, pa onda polir pasta i trljaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 13, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Meni je polazilo za rukom najobičnijim Eko-klinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Moze i pasta za zube, ili neka grublja polir pasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan baci pogled na linkove. ima interesantnih informacija o poliranju. http://www.finishing.com/ http://www.gps4touring.com/WEB_PAGES/polishing-wheels.htm http://www.irinfo.com/polish/html/polish.html http://www.englishcustompolishing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 14, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u svakoj auto radnji sredstvo za čišćenje alu felni. Koristio sam "arexon" ili tako nešto dok sam vozio kola sa alu felnama i bio extra zadovoljan. Cena je cca. 5-7 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Decembar 14, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam u radnji neki MOTIP-ov "intezivni cistac felni", bas za to namenjen, ali nisam probao sa njim da radim te nikakva iskustva sa tim nemam, znam da je mnogo jako, naprskas i posle minut isperes,.. 500 ml kosta 580 din, ima da se nadje po boljim prodavnicama auto delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan PUROL i veruj mi skida ko ludo potrazi u farbarama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan idi u auto farbarama potrazi finu smirglu,kazi za sta ti treba,znace da ti pomognu,a posle uzmi pastu za poliranje alu. i bice ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...