Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600R

Recommended Posts

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Mislim da kad nađeš kod nekog helikoil, taj isti treba da ima i alat za urezivanje, bar je tako

sa manjim setovima za 6 i 8mm...

Mislim da ne treba nikakav speijalan, vec obian alat za urezivanje. Samo mu treba alat za uvrtanje HK koji kad se uvrne do kraja kida onu kurabocu da ne moze da se odsrafi HK.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

ja pojma nemam oko mehanike, ali ne da žderem te domaće životinje nista ni svesni pa se javljam da pomognem 1oda.gif

Apsolutno se slazem i prijavljujem za ispomoc u borbi protiv prenamnozene okupatorske domace faune!

Nego sta bi sa vasim off-om po SDu? Vlada munji ovu njegovu kozicu vec neko vreme.

• Andragog, 4961 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Mozeš da kleštima skineš platnu (šajbu ) sa svecice i da probas da je ponovo stegneš. Ponekad to uspeva da drzi ali sigurno nije resenje na duže staze... :ups:

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

@kvarisa....ma mora da imam takve ureznice...kakv bi masinac ja bio, da nemam :zvizduk::lol:

@srbac...hvala druze na savetu, cilj mi je da pokusam neko trajnije resenje, ipak XL-ku planiram za neke divljine, pa ne daj Boze da mi popusti navoj u sred off road voznje..npr. po Goliji...ne bi mi ni Bear Grils pomogao :lol:

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Helicol je trajno rešenje,koji je navoj na svećici? Pogledaću da li možda imam taj prečni pa ti mogu poslati ako se rešiš za tu varijantu.

nisam našao taj helikoštaveć, urezao i ugradio auto svećicu........ i gle čuda ...radi 1moto3.gif.... sad još auspuh da mi izvari majstor....i ..

VOŽNJA 1lol.gif

Obrati paznju na toplotnu vrednost svecice, ne greje se isto glava vodeno hladjenog auta i vazdusno hladjenog motora.

znam to brate, ova prva je ono za probu, a za voznje cu da uzmem neku "hladniju" ...

ili da zamolim Kvarisu da mi ugradi hladnjak :zvizduk:

al me KURBLA hebe, sav se preznojim ....moram da nadjem suvozaca da mi kurbla motor na voznjama :lol:

Kakav si budz-majstor! Meni su rekli da to moze da se nabudzi...djunta sa sitnim nutom...

Kvarisa mi to pomenuo ..ono usput...a meni se urezalo u vugla...a i nisam mogao da nadjem taj heliko... + mi zvucalo slozeno....

jbga...al ne brini, ono meso sto smo dogovorili , raste i dalje na nekoj pleckici :lol:

• Drug član, 3010 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ne plaši se kurble. Kurbla je tvoj prijatelj :D :D :D

Ozbiljno, to je samo stvar tehnike. Nauči ćeš. Bitno je da je motor dobro uštelovan i onda pali na prvu, drugu. I pali u čizmama, obavezno!

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

Drugar skoro uzeo neku matoru XL 500-tku, kurblaš. Majko moja, al´ sam ja crkao dok sam kurblao (bolje rečeno pokušao da kurblam :D ), + ne radi dekompresor. Prvi pokušaj je bio takav da sam dobio povratnu ( pukla me kurbla po nozi :D ), drugi isto, trećeg nije bilo, dao drugaru da mi upali motor. Prešao 500m i ugasi mi se na raskrsnici. Toliko sam ostao bez snage kurblajući da sam jedva sišao sa motora od bolova u nozi i odgurao tih 500m i rekao NIKAD VIŠE NE SEDAM NA KURBLAŠA!!! :D :D :D

Mene je ladno spasla..kurblao na benz pumpi i hledaju me trojca sa GSXR-ovima sa jedno 30-tak metara..ja vec popizdeo , htedoh da ih pitam sta bulje vise...i u jednom trenutku prepoznam pandura sa otvaranja sezone.

Nisam imao tablice i ladno me cekali da upalim i sednem na motor...spasla me kurbla :lol:

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Znači biće gotov motor taman dok smršaš? :lol:

I teneru si udavio sa pola tone tereta.. kako misliš sa time na Goliju dok ne smršaš bar 40 kg?

:P

Znači biće gotov motor taman dok smršaš? :lol:

I teneru si udavio sa pola tone tereta.. kako misliš sa time na Goliju dok ne smršaš bar 40 kg?

:P

Molim te nemoj vise...puci cu pod pritiskom ......... ::) ..kao bastenska garnitura kad sednem na nju :lol: .

Brate , pa imam tebe za mentora u ishrani...a volim da zacrtam sebi cilj i rok, kada nesto radim.....

ovog puta i za motor i za mrsavljenje :takoje:

Gotova je...ne mislim u bukvalnom smislu...vozim je (po garazi i u ulici) i slikam svaki napredak (ko dete rodjeno :lud: ) ,ali ja sam picajzla... hocu i imoram bolje...kupio sam zmigavce, nov far, stop svetlo...stitnik za lanac....krpacio svaku rupicu na plastikama i sad ih saljem na farbanje...cekam nalepnice da se urade (Red Bull i moj avatar Tazz)..bice bombona. Posle ce mi biti zao da je akam po off-u :lol:

Treba samo da idem kod cika MisePeia da mi proveri da li sam lepo sastavio agregat, tj. dal ce da izdrzi ove nase pohode.

Pa onda prezentacija u ovoj temi ::)

• Podržavam 3

Nismo nesto dobro sklopili....chuka li chuka unutra :staa: ... poslao video/ton snimak nekim strucnjacima, kazu nemoj jos ti to da vozis.....:(

Ajmo Jovo nanovo, dok sam dobre volje :jok: ... i dok smo u planiranom budzetu.

fuck 1hmm.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja