Savic019 14 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Moze mi neko reci kako na Yamahu Yzf 125 moze da stave auspuh akrapovic,leo vince,devil i da im napravi zvuk kao na vecim motorima,to sam samo kod njih video,jer bi moglo na Cagivu,Apriliju 125 da se namesti takav auspuh i da dobije takav zvuk ? Nisam video da je neko stavio na Apriliji,Cagivi takav auspuh,svi stavljaju arrow auspuh i bas je bezveze zvuk. JEr moze neko rucno da napravi ovakav auspuh kao na ovom klipu ? Da dobije na dubini ? Ja bi na cagivi tako nesto odradeo ako uopste to moze da se uradi,mnogo mi je mocan zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze nikad Mito da dobije ovakav zvuk jer je to dvotaktna masina i voli da pisti A to rucno pravljenje auspuha za dvotaktne motore ne valja nista, jer je auspuh za iste vrlo bitan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan a ja imam original njegov ali je otiso,menjao bi ga,i hocu da mi neko napravi auspuh jer je jeftinije nego da kupim nov,bio sam i napravio o tome temu,sta mogu da uzmem za moj motorcic ? tvoj predlog ? sta bi ti uradio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 20, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda kupi 4t motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Brate TORA iz Leskovca pravi auspuhe za 2t masine, pitaj njega mozda ti moze napraviti nesto ! Drugar je od njega kupio 2 topa za xj6n i cuje se bolesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...