dragan66 126 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Toki-Voki Motorola, nove, kutija otvorena samo za slikanje,,, Evo par slika , na jednoj je i specifikacija šta i koliko mogu,, Cena je 30 evra,,,a broj telefona... 0652102966 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A OVDE je uputstvo. To je par PMR radio stanica, 8 kanala i 0.5W snage, Motorola kvaliteta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan A OVDE je uputstvo. To je par PMR radio stanica, 8 kanala i 0.5W snage, Motorola kvaliteta. OOOO.!!!!..Hvala Rajko,, Eto, dopunjen oglas od strane WikiRajka Elektroničarskog maga...,,, zna on da sam ja duduk za ove stvari... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Mart 19, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Rajko jel mogu one slusalice sto imaju i 2,5 i 3,5 mm bananu na ove motorole? One slusalice sto imaju fbi agenti,providne. Ako mogu Dragance..ce se druzimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A treba probati druže, nađite se pa probajte? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Mart 19, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan A nemamo sluske,tek narucujemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Uh,,,teško,,,ako sam ja dobro shvatio crtež na samoj jedinici ,,,u njih ide neka bluetooth slusalica, maločas sam probao bananicu od 3.5mm, ne ide ,,,,ali evo slike pa će možda neko znati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su kod motorole jackovi bananice od 2,5 mm -barem je tako na mojim T5000 Inače što se tiče kvaliteta ja moje imam već 10tak godina i osim što su fabričke baterije zamenjene drugim setom i dan danas rade savršeno, tako da svaka preporuka za kupovinu. Jedina zamerka je to sto su moje su na 467mhz iliti na free frekfenciji americkih PMRki za razliku od ‚‚evropske'' frekfence - 446mhz kakve su ove ovde u oglasu. Još jednom pohvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže na objašnjenju,,,, upravo su prodate,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...