Joseph B. 142 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde se moze prenociti u Adi? Kakvo pitanje... ;D Sator, kao i uvek...Ili si omatorio? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Gde se moze prenociti u Adi? Na moto susret u sator, ili u centru u hotelu, ili ima jos motel isto u Adu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Gde se moze prenociti u Adi? Kakvo pitanje... ;D Sator, kao i uvek...Ili si omatorio? ;D Ovo drugo ;D Gde se moze prenociti u Adi? Na moto susret u sator, ili u centru u hotelu, ili ima jos motel isto u Adu. Molim za broj recepcije hotela ili motela...ili oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Hotel Park -Ada tel: 24/853-259 Dobro po sto jako blizu kod susreta, ako si pio nesto mozes i peskem. Tacno nalazi u centru. HUBERTUS - Ada Címez: Senćanski put 45, Ada tel: 024/852-959 Ovo malo dalje od susreta, ali jako lepo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Drag, vidimo se u Adi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 196 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1167 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pa verovatno ce vmax biti glavna nagrada na tomboli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sigurno ! Molim organizatore da spreme na galone hladnog soka od ječma ;D ;D ;D I naravno ne propustam happy hour!!!! Hehe uvek je bilo dobro u Adi a bice i sad verujem u to! Topla preporuka svima koji se razmisljalju dali da dodju ili ne nećete zažaliti Cobre su pravi domaćini .Vidimo se ja vec palim u petak popodne . :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno ! Ada je uvek najbolji susret u sezoni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mi jedva cekamo da krenemo ponovo u srbiju evo i video sa koncerta u sremskoj mitrovici http://www.youtube.com/watch?v=C2Zi_BiGFC0 pozdrav iz beca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ulaznica: 350 din motorasima / po glava za ceo vikend + dobijas (i suvozac) subotu pasulj (dok traje oko 1000 porcija) + dorucak + kafa nedelju 200 din pesacima / po glava na dan 600 din pesacima / po glava za ceo vikend Program manifestacije: klikk na sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan M.C Patriots dolazi iz Temerina Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedva cekam da neko iz kluba (cobra), ko prica srbski, da pise nesto vise u vezi nagradnu igru. A vidim, da niko nista. Sta treba da znate u vezi nagradnu igru? Posebno treba, naravno ko hoce i koliko hoce, da kupi ulaznicu za izlozbu "svet motociklizam", za 400 din. Izlozba bice isto u kampu. Kartu treba da ispuni, lepo koji moze da se cita, i polovina treba da baci u kutiju, do subotu 22:00. U 23:30 izvucicemo Yamahu V-MAX 1200, posle Capriolo bicikli, pa posle kacigu. Po sto ja sam vec 100% u organizacijama, retko mogu na internet, ako imate nesto pitanja zovite ovaj broj: 063-7 44 85 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chavess 0 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvod iz Pravilnika: "Trajanje nagradne igre: od 17.07.2008. do 19.07.2008.godine Nagrade: 1. polovan motor yamaha vmax 2. bicikl capriolo 3. kaciga moto set Uslovi učestvovanja u nagradnoj igri: U nagradnoj igri može da učestvuje svako fizičko lice koje kupi ulaznice na izložbu "Svet motociklizma" u organizaciji priređivača ,a koja će se održavati od 17.07.2008.godine do 19.07.2008.godine u Adi u Rekreacionom parku i popuni kupon koji dobija uz ulaznicu,i koji najkasnije do 19.07.2008.godine u 22.45 časova ubaci u zapečaćenu kutiji na mestu priredbe. Na kupon učesnici obavezno upisuju svoje prezime i ime ,adresu prebivališta, jedinstveni matični broj građana, a neobavezno i broj telefona. Kuponi sa nepotpunim podacima o učesniku neće učestvovati u nagradnoj igri i biće isključeni iz izvlačenja što će biti i zapisnički konstatovano.U nagradnoj igri pravo učešća imaju sva fizička lica koje kupe ulaznicu osim članova Upravnog odbora kluba,članova Komisije za izvlačenje dobitnika i članova njihove uže porodice - roditelji, deca i supružnici ovih lica. Datum i mesto izvlačenja dobitnika: Javno izvlačenje dobitnika nagrada obaviće se 19.07.2008 godine,u 23.45 časova na mestu izložbe u Rekreacionom parku u Adi. Preuzimanje nagrada: Dobitnici nagrade mogu podići nagrade odmah na licu mesta izvlačenja, ili u roku 15 dana od dana objavljivanja dobitnika (ovo važi za motor, obzirom da se papirologija može srediti samo radnim danima)." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, u Pancevo mi se ne ide Kostolcani se ne javljaju da li prave zurku Nesto mi se smesi ova Ada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ Kako sam ja danas saznao, subota na nedelju ti je Kostolcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 979 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi evo me u adi. Kisa lije, a skup jako slab. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi evo me u adi. Kisa lije, a skup jako slab. Sta mu je? Od Ade se mnogo ocekuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u četvrtak sve je ok, puno komaraca poneti svu zaštitu za komarce i .... I još nešto poneti puno para jer je dosta skup ovaj susret nije toliko kao u Novom Sadu ali tu je negde.Ali dolazimo i u subotu. Pozdrav !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 979 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, ja se upravo vratio i mogu Vam reci da sam malo razocaran. Na vratima sam se odmah iznervirao, jer su mi rekli da moram onu narukvicu na ruku da stavim. A uvek i svugde mi stave na retrovizor. Pa kao obelezen, ja ima kazem da imam danas neko krstenje i da cu mozda opet doci nazad, pa da ne bih je sekao pa ponovo lepio. Malo je bilo mesta za stajanje (pecurke). Onda Velika zamerka je to sto se nisu organizatori dogovorili sa policijom da ne vrse takvu ogromnu kontrolu. Policije je bilo u Adi kao da je ada puna lopova i kriminalaca. To stvarno nije lepo. Cak su dve patrole bile ispred ulaza i nema sanse da te nezaustave i da duvas. A po Adi su bile jos par patrola i jos par kola koja su se vozala. Ma ludnica. Nisi smeo da mrdnes nigde. Cak je i na razglasu bilo obavestavano da je kamp okruzen sa milicijom i da se svi paze i cuvaju. Prasine je bilo na sve strane. Od bendova nista narocito. Kisa je padala i sve je pokvarila. Oko 11 sam otisao u neki kafic i opet isti problem vecina nece da prica srpski. E to me izludjuje. Kao da sam u HU. Na skup sam krenuo sa Dedom i tamo sam samo sreo jos Arnolda. Evo i par slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Jul 19, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam se bas vratio i mogu reci da je bilo solidno, ali POPRILICNO SKUPO, to mi je jedina zamerka, ovo ostalo je OK... posle postavljam slike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chavess 0 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, hvala za kritike, svakako ćemo se u truditi ubuduće da, sve što nije valjalo, promenimo. Bio bih zahvalan da kažete i to što je valjalo, a ne što nije valjalo. Prvenstveno zato, što ovako Vaše kritike imaju ton antireklame. Što se policije tiče, nažalost, njihovo postupanje nije bilo do nas. Dogovor je bio da ne insistiraju na nošenju kacige, a to su i poštovali do subote ujutro, kada su bez toga da su obavestili organizatore, počeli hajku na sve što mrda. Većina ih nije bilo iz Ade. Za to je bio razlog što je jedan motoraš u noći između petka i subote sleteo sa puta i poginuo. Za kacigu su kaznili više njih od organizatora , između ostalog i mene. Šta mislite pod tim da je susret bio skup (jako je širok pojam), tačno na šta mislite? Ulaznice, piće, ili nešto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan moto skup kao i svake godine u Adi . Svaka čast za organizaciju , meni je sve bilo na mestu . Cene su bile skromne, po meni nije bilo skupo . Vidimo se i dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ime Rockhead a ja i se zahvaljuemu Klubu MC Cobra iz Ade pogotovo Mikiu i Attila za sve sto ste nam ucinili Skup vam je bio odlican Sto se nas tice nismo videli gresku skoro sve je bilo perfektno samo taj jedan typ sto je turiro motor pred binom nemora da bude a ovo.... .....vecina nece da prica srpski. E to me izludjuje. Kao da sam u HU. ... tako nemogu da potvrdim ja licno sam dosta ljudi tamo upozno i niko (na skupu) nije mi dao utisak da nece da razgovara srpski naprotiv sto se tice ljudi na skupu sve je bilo veoma dobro a o devojkama ;-)) ni da pricam Veliki Pozdrav iz Beca Chris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 979 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan .....vecina nece da prica srpski. E to me izludjuje. Kao da sam u HU. ... tako nemogu da potvrdim ja licno sam dosta ljudi tamo upozno i niko (na skupu) nije mi dao utisak da nece da razgovara srpski naprotiv sto se tice ljudi na skupu sve je bilo veoma dobro Druze ja sam mislio na mesto Adu, znaci kafici, trafike.... A na skupu mi se desilo da sam prisao jednom liku sa SU tablicama i nesto sam ga pitao, a on meni odgovara na madjarskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Slike mozete da pogledate na cobre webstranu. http://www.mc-cobra.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...