mrxfon 1495 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi ja forum i ima solidno tema o nalepnicama za motore, ali je vecina ili staro ili ima samo par thread-ova. Poslao sam 2-3 mail-a nekim ljudima koji rade ali mi se jos niko nije javio, tako da sam odlucio da postavim jos jednu temu. E ovako, trebaju mi nalepnice za kacigu, nekih 5-7 nalepnica. Da li znate nekog u Bg-u ko to moze lepo da odradi? Ja imam neke slike skinute sa neta, i sve su u psd formatu ali nisu nekog zavidnog kvaliteta. Uskoro bi trebao da radim i nalepnice za motor, tako da je ovo samo zagrevanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 14, 2013 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan A sta si tacno zamislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan One dve devetke od Lorenza i onu sto mu je pozadi kao kaciga nekog gladijatora i jos 1-2 ROCKSTAR. Sve u svemu logo-i. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nalepnice za kacigu sa logom "Bandit S" radio čovek sa foruma mislim da je SCAFFOLDd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 15, 2013 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li imam u vektorima te 99 ali daj mere ili vektore pa da ti uradim. Ionako treba za Bg da radimo neki lokal ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li imam u vektorima te 99 ali daj mere ili vektore pa da ti uradim. Ionako treba za Bg da radimo neki lokal ovih dana. Ajd daj mail pa cu ti poslati cim dodjem sa posla, da pogledas jel to moze ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1606 Napisano Mart 7, 2018 Никад не једи жути снег!, 743 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je 5 godina dosta i da tema treba da se ponovo otvori Elem, ja bih zeleo da uradim nalepnice za kacigu i treba mi neko ko to moze da uradi. Nesto mi pade na pamet, nesto slicno onoga sto biciklisti imaju, mala zastava, pa u produzetku ime i prezime, pa moze i krvna grupa i to da bude kao neka trakica...pa bi jednu zalepio sa jedne a drugu istu sa druge strane oboda kacige... A takodje bi i jedan srebrni autobot logo da stavim na potiljak, prvo sto mi je kaciga skroz mat crna, drugo sto cu iduce godine 40 banki a i dalje sam deriste... (cak sam za auto narucio i zalepio metalni autobot logo - ma budala) Elem, znate li gde to da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...