milan.bog 4 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trazim da kupim TDM 850 i jedna stvar mi nije jasna pa ako neko moze da mi pojasni. Po net-u vidim da se TDM 850 3VD pravio od 1991-1995 a 4TX od 1996-2001. E sad po oglasima nalazim na 3VD iz 1997 pa mi nije jasno o cemu se tu radi, dali su se ipak pravili 3VD i posle 1995 ili su to neke budzevine(zamenjen motor ili nesto slicno) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/search/index.php Bilo je raznih kombinacija ...na nekim 4TX modelima jos ima plastika na kojima pise 3VD iako je godina proizvodnje na plastici istackana na98 god .posto su modeli spolja vrlo slicni ja sam misljenja da je i do sklapanja doslo po principu ....moze i ovo! Pa i 4TX imas dva modela ..do 99 i od 99 do 2001. A da ima SVASTA ima ..treba to dobro proveriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Manje više plastike.Mašina je dosta različita.Moguće samo da je prva registracija kasnija pa da se vozdi kao mlađi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1185 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi na ovako nesto mislio? http://www.mojauto.r...64_TDM_1997_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14456 Napisano Mart 14, 2013 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je prilikom uvoza pogresno upisana godina(ili namerno) a godina se nemoze ispravljati naknadno u saob. kao sto se moze ispraviti masa vozila i sl. radim na teh. pregledu i svega sam se nagledao,ccm kw nekada pisali ljudi sta im odgovara,godinu mozes proveriti jedino po broju sasije pod uslovom da nije prekucan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan.bog 4 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi na ovako nesto mislio? http://www.mojauto.r...64_TDM_1997_god Tako nesto , mada sam prvo video jednog drugog Zna li neko nesto o ovom motoru i sta mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Sve najlepse ! Ali da je model 97 ... nije .......95 kraj..... mozda....... jer nema one linije na sedistu ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 14, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi na ovako nesto mislio? http://www.mojauto.r...64_TDM_1997_god Tako nesto , mada sam prvo video jednog drugog Zna li neko nesto o ovom motoru i sta mislite ? Isti model je i kod mene ( zadnja serija 3VD koji se sklapao jos pocetkom 1996. ) i vodi se pod 1998.godistem, jer je to godina prve registracije u CH odakle je i uvezen. Znaci svim vozilima u CH se upisuje u saobracajnu godiste prve registracije vozila,bez obzira kad je proizveden. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1185 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je malo jasnije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...