NOTORIOUS 487 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad smo svi tu moze jedno kolektivno vidjanje u Xplicit-u u Subotu, Lencuga ponesi 15 komada Sad bez zezanja i ja bi sibicu jednu, ako moze preko Kovaca(a ja i moj jedini prijatelj cemo se naci u Subotu, ako mu odgovara)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 13, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Notorijus, jedna za tebe i to bi bilo to, nema vise za sada. Vidimo se u subotu :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan A uuuu, kresnuše ko suva slama, i ja teo neki komad za u lov.Kad stiže nova tura? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Mart 13, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja zainteresovan za novu turu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Mart 13, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Notorijus, jedna za tebe i to bi bilo to, nema vise za sada. Vidimo se u subotu :-) Stani, jesi tu računao i mene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 13, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 13, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nova tura verovatno za 15-ak dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Mart 13, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan naravno Super. Ajd ispratiću gde će na kraju da se nalaze te šibice ili ću iscimati Popsija da uzme i moju pošto mi se čini da je i on naručio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 13, 2013 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj i mene. Celog zivota sam zeleo da imam magnezijumsku sibicu... Sad ce kujna sa talandarom biti kompletirana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 13, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan naravno Super. Ajd ispratiću gde će na kraju da se nalaze te šibice ili ću iscimati Popsija da uzme i moju pošto mi se čini da je i on naručio. subota popodne u xplicitu najverovatnije. 50 m od vukovog spomenika. @ gvozden, nema problema, mozes mi poslati i sliku kujne pa da ti nadjem nesto originalno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 14, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lenji, zajebo si Miskovica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 14, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan neka ostane medju nama, radio je za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 14, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zbog toga sada svira klavir... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 15, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan takva mu sudbina valjda posto je firma odlucila da joj trebam sutra dolazak za beograd je pomeren za nedelju. kod gose sam od 13h do 17h posle toga smo u xplicitu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan dobio sibicu i zadovoljan.....lenji dobra stvarcica... samo skuplja postarina nego sibica.hahahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 15, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jbg srbija brate, jedva su primili na posti, pola sata sam se ubedjivao sa njima da li ce se zapaliti dok stigne na odrediste. drago mi je da ti se svidja sibica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano Mart 15, 2013 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se rezervise 3 komada iz sledece ture? Bolje uzmem 3, ista postarina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1360 Napisano Mart 15, 2013 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas stiglo i igram se ko malo dete, čak sam i nabacio kaubojski šešir da kompletiram sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde su slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 16, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se rezervise 3 komada iz sledece ture? Bolje uzmem 3, ista postarina moze bez problema, javicu kad nabavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 16, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ajd kad narucuje neko naj moj kraj nek ima i mene u vidu i to za dva komada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 17, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan danas sam nesto ljenj pa cu u bgd stici verovatno oko 17 h, imam brojeve pa cu vam se javiiti, vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 17, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja jednu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi dva komada.Moze li Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...