Peki 1214 Napisano Mart 13, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan EK Japanski 530 SROZ 108 Link O-Ring lanac sa spojnicom + 2 lančanika od ugljeničnog čelika sa 18 zubaca napred i 46 zubaca pozadi Mogu da uzmem prilično jeftino dotični lanac i lančanike cca. 86 eur Na netu su kritike dobre ali živa reč je živa reč. U luisu did-ov set lanac+lančanici košta na popustu (još 4 dana) 128 eur a realno 160 eur U Guevari mi rekoše da će im komplet koštati (kad stigne) cca.147 eur Dal je neko imao već ovaj tip lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj i ne razmisljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, duplo je jeftinije, a sumnjam da će baš duplo kraće da traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 13, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li za CB400Nc '84 , tu gde nabavljaš? Samo lančanici me interesuju. Da se nađe, zatrebaće kad tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 13, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tajne, nađoh na engleskom ebay-u http://www.ebay.com/itm/170875689773?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 14, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima za superforku, nema za twinku N/T Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo JT 70e http://www.jtsprockets.com/ jbm li ga valjda ce mizdrzati godinu dve tri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan slobodno ga uzmi za te pare..taj lanac kod nas do skoro uopste nije bio zastupljen pa je ljudima nepoznato skroz...Enuma Chain je Japanska firma koja je izmislila O-Ring na lancima za motorcikle,to ti sve govori o kim se radi....ovde u italiji je to sasvim uobicajena marka lanca zajedno sa svim ostalim poznatim svetskim brendovima.ja ga imam na oba svoja motora.kit je od firme P.B.R. ovde iz Bolonje.prave odlicne lancanike i u svom pakovanju ih stavljaju zajedno sa EK lancima...proizvod vrhunskog kvaliteta,sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 7, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uz pomoć Bere za lančanike i engleskog ebay-a skockah kombinaciju za cca. 8.000 Din :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni lanci, uzmi bez razmisljanja. Nego "spojnica", ako je montazno demontaznog tipa, ne preporucuje se za motore preko 50 KS, a ako se nituje onda O.k. Lanac traje od 3 do 30000 u zavisnosti od odrzavanja i nacina voznje. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...