Shesti 3 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan .... A owaj Shesti da se ne jawlja .. Tebe matori skoro nikad nisam wideo na oba tochka ;D ;D ;D ... Respect! :D Pa sta cu, to on sam ide, ja se samo vozim na njemu Bobane, trebala bi da ima slika kada ja sa vama idem na zadnjaka malo iza, u sredini...kad ces po slike kod onih iza Tuning-Styling ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan husky + ktm e, a ko je ovaj u žutoj alpinestars jakni? stalno ga viđam po gradu, al nikako na dva točka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Misli na ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan husky + ktm e, a ko je ovaj u žutoj alpinestars jakni? stalno ga viđam po gradu, al nikako na dva točka ;D GALE, obrenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ТREBALI BI VIDETI GALETA KAKO DIŽE K7 IZ MESTA U SVEĆU ----- MANIJAK!! A TEK RBOBANA KAKO PRELAZI DESETINE METARA NA PREDNJEM KOTAČU!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Decembar 24, 2007 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da vidite mene kako dizem gold winga u svecu. Malo me zezaju izduvi,moram da nadjem neke krace.Ovako mi se nasloni na njih i na ove sanduke i onda mogu do Beograda tako da ga teram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Misli na ... Da li ovo znaci da si uzeo slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, pukla sajla od kvačila pri 6500 rpm :):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Kao klinac sam to radio i to vrlo malo. Nikada me nisu privlacile egzibicije. Kasnije su dosli teski motori koji to ne "podnose" i tako ... Jedno pitanje za sve koji tockiraju: KAKO VAM BRE NIJE ZAO TOG MOTORA,KAO DA STE GA NA ULICI NASLI ?? Pa ne moram ja da vam objasnjavam sta sve motor trpi (kao celina) u odlepljivanju,voznji i spustanju ,svi to odlicno znate. Molim,bez uvrede,odgovorite iskreno!! Kao prvo kad umes to da radis motor ne trpi nikakav napor, veci mu je napor kad neko srafi prve 3 brzine do crvenog pa menjac puca u saltanju ali to je neka druga tema.Ovo ti pricam kao majstor.Dok se doticni uci istina je ima raznih napora materijala, ali boze moj.Pa to je gvozdje!Odakle ti ideja da postavis pitanje !? "KAKO VAM BRE NIJE ZAO TOG MOTORA,KAO DA STE GA NA ULICI NASLI ??" , pa ja ga kupio, ako hocu zakucacu ga u zid. \ Hehe dobar si :D ,,a ovo drugo da tockarim slabije ali probao sam i skace ko jarac ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i skolski primer voznje na prednjem. Obratite paznju na prednju viljusku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan prednji u vazduha, zadnji u vazduh, kad sam vec krenuo u off.. Oba u vazduhu... GALE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gale.. I doskok je bez ruku bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan gale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bobane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, PATAK JUNIOR, na zalost zbog povrede ramena ne vozi vise motokros... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je off, premestite. U slike domaceg motosporta ili tako nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Decembar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je off, premestite. U slike domaceg motosporta ili tako nesto.... Ajde bre... Kome smeta sto je off? Svaka cast majstori!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi...kratko, ali jebitacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan majstori ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 20 slika 80 postova ali niko da lijepo ko covjek napise ovako 1 to i to pa pod 2 to i to itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Evo i skolski primer voznje na prednjem. Obratite paznju na prednju viljusku... objasni mi samo na koju foru mu se nije sabila viljuška? ja ne znam da vozim na točku, bilo prednje bilo zadnjem, pa mi je ovo fascinantno. svaka vam čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i skolski primer voznje na prednjem. Obratite paznju na prednju viljusku... objasni mi samo na koju foru mu se nije sabila viljuška? ja ne znam da vozim na točku, bilo prednje bilo zadnjem, pa mi je ovo fascinantno. svaka vam čast! Nije sabijena jer jer pustena prednja kocnica, podignes i kad dojdes u neku tacku mozes da vozis i bez kocnice par metara.. Vezba se i dalje. (na prolece) Do tada.. http://youtube.com/watch?v=yzZEj-7Gdnk Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim ni na zadnjaka ni na prednjaka,ali trikovi su mi,nogama stati na sedište,potom,jednu nogu ispružiti nazad,tako jedna noga bude u vazduhu a druga na sedištu,,pirueta,, i iz sedećeg položaja preci na rezervoar,gde obe noge idu preko vizira,što zahteva puštanje volana. Ovi trikovi nisu teški,naročito prvi,ali izazivaju veliku atrakciju.Usput,svaka čast majstori,a ovo bez kočnice(sad ću malo da se pravim pametan)se radi,kad motor dođe do ,,NULTE TAČKE,, Nulta tačka je još korisnija za zadjni točak,omogučava konstantno kretanje motora (bez dodavanja gasa i zadnje kočnice),stim što je veoma teško doći do te tačke. Prijateljima koji neznaju da točkiraju,a žele savetujem sledeće: 1. motor (prednost-kroserice ili spermoto),ukoliko je u pidanju R model,potrebno je opustiti prednje i zadnji amortizer,a pogotovo prednji 2, nađite nekog prijatelja (2-3) koji su rade volje da vam pomognu (za ovo....teško ;D ) da podignu prednji točak dok sedite na motoru,sa stisnutom zadnjom kočnicom.Prilikom dizana,motor će postojati sve lakši i lakši,sve dok nedođe u poziciju kada ga bukvalno malim pokretom tela i ruku možete pomerati napred-nažad (odnosi se na vozača),kada dođe do toga,stigli ste do nulte tačke. Što se tiče vožnje,prilikom dizanja na zadnjaka VAŽNO je,s oproštenjem ,,primiti,, motor ka sebi,preciznije ka grudima,zato što tako telo ostaje u istom položaju što omogućava bolju ravnotežu,manju mogućnost pada,... kratko i jasno-PRECIZNIJE JE a ne sivonjski čupati vilu sa zemlje,Najlakši način je dupli gas(doći na oko 3 500-4 000 o/min ispod maksimalne snage),s razlogom što čete biti na točku u maksimalnoj snazi,pa je još lakša upravljivost,ali i opasnija. Ako mene pitate,to i jeste ,,filing,, kako bi mi mladi rekli,ali koji će vam andrak,skršićete motor,a pored svega toga možete se gadno povrediti.Još jednom svaka čast na fotkama. Znam da sam smorio , al morao sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...