Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki ER 5 Godina proizvodnje: 2006. Kilometraža: 28 000 km Radna zapremina motora: 500 ccm Snaga motora: 36 KW/50 HP Registrovan do 18.07.2013. Motor je u odličnom stanju, agregat je besprekoran; gume zamenjene sredinom prosle sezone tek načete (heidenau K63 i K64 – dobro su se pokazale); lanac i lančanici su fabrički-mogu još neko vreme (uz motor se dobija nov RK XSO lanac sa lančanicima), kočione pločice na 80%, semerinzi na viljušci zamenjeni; zamenjeno ulje u viljušci; filter vazduha je zamenjen pred kraj prosle sezone; u agregat sipano Bardahl XTC; garažiran. od dodatne opreme: nosač kofera, vizir, utičnica 12V. Inače, motor je kupljen od prvog vlasnika koji ga je kupio novog u Srbiji, dosta vožen po otvorenom putu, manji deo kilometraže je gradska vožnja. Mene je sjajno služio, ali mislim da je došlo vreme za nešto malo jače obzirom da apetiti rastu što je i jedini razlog prodaje. Trenutno stavljam slike koje imam (uglavnom sa nekih tura), cim mi vreme dozvoli pravim i sveže slike. Cena: 2200 E, moguć dogovor. Zamena moguća uz moju doplatu prioriteti su mali Strom 650, Fazer 600 i Bandit 650. Svaka ponuda je dobrodošla! Kontakt na PP ili 064/221-2260 - Ozren Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Evo svezih slika od danas, motor ponovo spakovan u garazu posto je najavljeno lose vreme. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zovu, pitaju, pa samo da napomenem da sa motora nije padano! Zato sam ostavio originalne retrovizore i migavce na njemu iako su mi ruznjikavi. Ima po koju ogrebotinu ali nista ozbiljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14202 Napisano Mart 28, 2013 Integrisan, 7767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od lepsih ER5ica na forumu, nadam se da ce ostati u nasem krugu. Prodaces ga brzo, trazeni su a ko ima dobrog nece da ga proda (ja prvi). Nema lepse i jeftinije voznje, pamtices ga po tome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga prodam, ostace mi u lepom secanju, a ako ne druzicu se i dalje sa njim i to mi uopste nece tesko pasti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Perfektno si ga očuvao, sve pohvale !! Sretno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Motor kaparisan. Moze katanac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...