Trinity 746 Napisano Mart 11, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tokom dugogodisnje saradnje sa Domom za decu ometenu u razvoju "Moja Sremcica", rodila se ideja sa strane zaposlenih u Domu i Milke direktorke Doma da tu saradnju unapredimo i ulepsamo Elem, ideja je da se osmisli crtez koji ce se nacrtati na terenu za fudbal (koji tradicionalno igramo sa njima svake godine ) i koji ce zauvek ostati tu, nama u cast, a njih da podseca na njihove bajkere. Crtez/slika bi trebalo da sadrzi znak BJB a, motor i znak Doma "Moja Sremcica". Znam da u nasoj zajednici ima dovoljno talentovanih forumasa koji bi mogli ovo da osmisle, pa bih vas zamolila da svoje predloge postavljate ovde u temi Inace, Uskrsnja akcija ce se odrzati 05.05. 2013... pa bi bilo lepo da ne iskilavimo sa ovim i da se predlozi dostave na vreme. Hvala svima unapred :zdravo: 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da se postavi znak doma jer ga nigde nema na sajtu, bar koliko sam ja video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 12, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da se postavi znak doma jer ga nigde nema na sajtu, bar koliko sam ja video. Nije problem trazicu od Milke da mi to posalje i cim stigne to od njih ja postavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo davnih sedamdesetih, matorci iz kraja uzeli farbu i na centru našeg novog terena ispisali naziv "Stari asovi." Tako da mislim da kada bi neko dete iz Sremke pitali šta je to BJB, verujem da ne bi znali, ali kada bi im spomenuli bajkere, siguran sam da im to znači da će biti dobrog zezanja i radosti. Ja bi teren nazvao "Naši bajkeri", ali treba da bude i BJB, i motor, i amblem Doma, i ime terena...Bojim se da će biti previše. Inače, divna ideja. Tako je Nale !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Mart 13, 2013 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo im je bio logo, ne znam jesu li ga promenili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 14, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao sto sam obecala logo Sremcice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 29, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrovoljci???? Neki predlozi??? Ajde, ajde znamo da ovde ima dosta kreativnog sveta :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 1, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pored grafičkih i web dizajnera kao i fotografa koje imamo na forumu, mislio sam da je iluzorno da nešto crtkam, ovako, samouk... Ali, kad vidim da na ovako lep poziv, Nataši gotovo niko nije odgovorio, bude mi krivo. Stoga, Nataša, očekuj jedan-dva crteža od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 1, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pored grafičkih i web dizajnera kao i fotografa koje imamo na forumu, mislio sam da je iluzorno da nešto crtkam, ovako, samouk... Ali, kad vidim da na ovako lep poziv, Nataši gotovo niko nije odgovorio, bude mi krivo. Stoga, Nataša, očekuj jedan-dva crteža od mene. Hvalaaaaa :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista nije poslao do sada ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 12, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista nije poslao do sada ili...? Niko nista ali pokusacu ja preko nekih svojih prijatelja da se bar napravi crtez i da sacekamo lepo vreme da to odradimo Izgleda da forumashi nemaju inspiraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan rad moje lepse polovine na ovu temu Svi kometari pohvale primedbe sugestije dobrodoli su 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 13, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan rad moje lepse polovine na ovu temu Svi kometari pohvale primedbe sugestije dobrodoli su Sto se mene tice..odlicno je !!!Hvala puno tvojoj lepsoj polovini na angazovanju :zdravo: Poslacu ovo resenje direktorki u Sremcicu da bi i oni dali svoje sugestije :aha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan e imam samo jednu primedbu... nemojte da deca budu dim iz auspuha moze da kaze pogresnu poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno mišljenje je da je logo Doma u Sremčici više dobar za neku majicu, kapu, plakat itd, a ne za logo koji treba da bude mnogo jednostavniji. Ovo je moj predlog. Svaka nadogradnja poželjna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...