Archi 37 Napisano Mart 11, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, prodajem svoj motor, Hyosung ( Koreanac je bre! ) GT 250 r sa predjenih nesto vise od 2500 km. Kupio sam ga prosle sezone od uvoznika, ima jos godinu dana garancije. Na njemu je uradjen prvi servis, stavljen BMC filter i Dragon Ada top. Cena nije fixna, ali takodje imajte na umu da je nov 3300 na velikom popustu Cena: 2700 e Evo nekoliko slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna marka, ja imam njihovo skuterce, preslo 25000, samo redovan servis, a drugar ima 250cc, samo naked, 5,6 godina staro, presao je sa njim bas dosta, i nikakvih problema nema. Svake godine su sve bolji, tako da sam siguran da ko kupi ovo, nece pogresiti! Srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Mart 11, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Ups, kontakt tel : 0631111027 Milos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Mart 21, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Sajamski popust 2600eur + kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Mart 21, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna marka, ja imam njihovo skuterce, preslo 25000, samo redovan servis, a drugar ima 250cc, samo naked, 5,6 godina staro, presao je sa njim bas dosta, i nikakvih problema nema. Svake godine su sve bolji, tako da sam siguran da ko kupi ovo, nece pogresiti! Srecna prodaja! Hvala na komentaru :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Mart 28, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2500 eur. Moze zamena za Fazer 650, sv 650s i sl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 28, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo ne kapiram cenu...Koreanac 250 kubika ...za te pare idu mnogo ozbiljni motori... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan @ sashac: Da, za "te pare idu mnogo ozbiljni motori", ali ne 2012. godiste i sa 2500 km na satu. A i ne za one sa "malom" A kategorijom . Inace, Hyosung je veoma lep i pouzdan motor, GT 250 R je pravi mali sportista, pritom odlican i za grad, a i za put. A i potrosnja mu je super. Kome treba tako nesto, nece se pokajati. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 28, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @ sashac: Da, za "te pare idu mnogo ozbiljni motori", ali ne 2012. godiste i sa 2500 km na satu. A i ne za one sa "malom" A kategorijom . Inace, Hyosung je veoma lep i pouzdan motor, GT 250 R je pravi mali sportista, pritom odlican i za grad, a i za put. A i potrosnja mu je super. Kome treba tako nesto, nece se pokajati. Ma slazem se ja sa tobom,ali mi je to suluda kupovina.Ali za 20 godina bajkerskog staza jos ne cuh za pojam mala Akategorija.Jes ti to mene pokusao da uvredis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da je kolega mislio na nov zakon, mala Akategorija = do 35Kw (A1 ili kako vec po novom) tako da verujem da nema uvrede 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 29, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan @ sashac: Da, za "te pare idu mnogo ozbiljni motori", ali ne 2012. godiste i sa 2500 km na satu. A i ne za one sa "malom" A kategorijom . Inace, Hyosung je veoma lep i pouzdan motor, GT 250 R je pravi mali sportista, pritom odlican i za grad, a i za put. A i potrosnja mu je super. Kome treba tako nesto, nece se pokajati. Ma slazem se ja sa tobom,ali mi je to suluda kupovina.Ali za 20 godina bajkerskog staza jos ne cuh za pojam mala Akategorija.Jes ti to mene pokusao da uvredis... A kako bi ja tebe mogao da uvredim kad te ni ne znam? Izvini ako si se pronasao bilo gde u mom postu, svaka slicnost sa tobom je slucajna. Inace, upravo sam na A2 mislio, dakle do 35 Kw, a nju od miloste zovu "mala A kategorija". Zato sam i proslog puta i sad to stavio pod navodnike. Inace, ne smatram da je to "suluda kupovina", jer ako ovaj motor uzme neko ko ima 18-19 godina i vozi ga do 24., dok ne stekne "punu A kategoriju", onda je to po meni skroz OK. Uzima prakticno nov motor koji ce ga sigurno lepo sluziti tih 5-6 godina... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je sasvim na mestu, u ostalom tako je trziste i odredjuje. Pogledaj cenu novih motora, 250ica, oko 3500e je potpuno nov, a ovaj godinu dana star, jos godinu dana garancije, u vise nego dobrom stanju koliko mogu da vidim, za 1000e manje. Mislim da je ponuda sasvim dobra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se ubacim u pricu....Slazem se da je cena korektna...to godiste i marka odgovaraju ceni...Inace hvale ovaj motor da je pouzdan i kvalitetnije izrade...Sigurno ce odgovarati pocetnicima koji ulaze u svet motociklizma,a takvih ima dosta.....Iep motorcic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Mart 29, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan @adler @nemanja88 @Maximus1a @nash Hvala vam puno na lepim komentarima, ljudi ce pomisliti da smo neka rodbina Imate pice od mene kad se budemo videli @sashac Motor je skoro pa nov, klupio sam ga u 15. juna prosle godine kao prvi motor i jako sam zadovoljan, ali bi voleo da uzmem 650 cc iste marke koji drugar prodaje. Inace, po meni, jedina mana mu je sto je Koreanac jer ima 32 konja ( na autoputu sam ga vozio i do 165), duple disk kocnice i formfactor neke standardne suzane od 650 kubika Takodje, stavio sam mu Dragon Ada auspuh od oko 200 eura i bmc filter vazduha koji je jos 80, pa sada fino prede Hvala jos jednom na komentarima, ako ga ne prodam imace te prilike da ga isprobate na Navac-u, ko bude dolazio na BJ Bikers track day Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da probam maleckog..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 29, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago kad razradim temu,i vidis da ti je stalno u vrhu...Ja sam i dalje pobornik da kupim nesto mnogo jeftinije,i pametnije sinu sto sam i uradio.Ali to je moje misljenje.Ovakvi bajkici su mi uvek nekako bacanje para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 30, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ma cepao bi ja ovo da moram da gulim 3,4 godine do A kategorije Lep motor, samo ga značka malo hebe a i sami uvoznici koji rade kod piramide su i više nego neljubazni, tako da bi verovatno bilo rasprave oko garancije ukoliko (nedaj Bože) zafali nešto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 30, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da probam maleckog..... Naravno spreman sam da dam moj V2 na probu kao protiv uslugu... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 30, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Mart 30, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan @Marko011 Mozda si ugvatio momke u losem trenutku :-) Sto se garancije tice, tu nema nikakvih problema posto sam ja igrom slucaja poceo da pomazem u toj firmi, pa mogu garantovati za servis i Marka servisera :-) @rboban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 15, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Pocela sezona, nova cena, 2800 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 21, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neki putni motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je Moj moze Lock starom Vlasniku zelim da sto pre uzme motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Jul 3, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan 1372858756[/url]' post='1518804']Motor je Moj moze Lock starom Vlasniku zelim da sto pre uzme motor Hehe , srecno i polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...