Jump to content

Moto Zajednica

Odlazak na trku Moto GP u 2013

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 465 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8

Ljudi, pozurite. Ostalo je jos samo jedno mesto. 1moto3.gif Posto je interesovanje ogromno, ova tema moze da se zatvori. Brisite i mene sa spiska.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 12994 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Nisam ti ja bas za trku, ali kvalifikacije suboto su taman. Od 31.05 do 02.06. su u Brnu (3 dana 550e), a 21,22 i 23. Jun su na Hungaroringu ( 3 dana 500e). Ako mogu po nekoj normalnoj ceni da se dogovore te subote, ja bi rado isao.

Prošle godine je prek tog lika bilo oko 100 evra dan na H/ringu. Poenta odlaska sa ovim privatnim stranim organizacijama je da možeš da spojiš tri dana na stazi sa dosta intezivnom programom.

Išao sam i sa ovom ekipom, šta reći... vrhunsko zezanje: http://www.jura-racing.de/home/

Nisam ti ja bas za trku, ali kvalifikacije suboto su taman. Od 31.05 do 02.06. su u Brnu (3 dana 550e), a 21,22 i 23. Jun su na Hungaroringu ( 3 dana 500e). Ako mogu po nekoj normalnoj ceni da se dogovore te subote, ja bi rado isao.

Prošle godine je prek tog lika bilo oko 100 evra dan na H/ringu. Poenta odlaska sa ovim privatnim stranim organizacijama je da možeš da spojiš tri dana na stazi sa dosta intezivnom programom.

Išao sam i sa ovom ekipom, šta reći... vrhunsko zezanje: http://www.jura-racing.de/home/

Druze, rado bi ja ostao sva tri dana, ali me zezaju slobodni dani. Za to mi trebaju najmanje slobodan petak i ponedeljak, jer posle takvog vikenda u ponedeljak nista od posla. Moglo bi se nesto kombinovati. Sa druge strane subota za 100e je skroz ok. Subota je sigurica i mogu gotovo uvek.

Sta ti planiras za ovu godinu? Mogli bi neki vikend negde zajedno da zbrisemo.

Nešto sa umislio da si ti sam svoj gazda zato ti predlažem vikend. Čovek progleda na stazi kad poveže nekoliko dana.

Moja situacija je nejasna. Čini se da neću moći više od nekoliko NAVAK-a i dva-tri H-ringa a s druge strane radim na jednom projektu ...

Sigurno ću da se parkiram na Euroring u nekom momentu na par dana. Voleo bih na tri ako bude vezanih u kalendaru. Znaš kakav je tamo asfalt, mora da bude toplo da bi moglo da se cepa, tako da će to verovatno da bude polovinom Juna.

Na NAVAK-u se svakako vidimo, a kad budes isao na H-ring zovi. Ima ovde jos zainteresovanih za H-ring. Naravno, ako bude jos neki projekat..... sto da ne.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

Na NAVAK-u se svakako vidimo, a kad budes isao na H-ring zovi. Ima ovde jos zainteresovanih za H-ring. Naravno, ako bude jos neki projekat..... sto da ne.

nemo mene da zaboravite

Za šta da te ne zaboravimo? Za skijanje? evo slike iz moje bašče od pre par mnuta:

whQMzJY.jpg

nXV2yGb.jpg

fM9X7JF.jpg

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Sad se dogovaram sa drugarima da idemo u Mugello na motogp. Jel neko ima neka iskustva da prenese? Da li da kupujemo karte preko neta ili da se uzdamo u to da su talijani cigani i da može da se podmiti neko na ulazu ili nešto slično na mufte? :)

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: GSXR K9 1000 ccm

Svaka cast onima koji su se organizovali za Mugello...

Cisto da napomenem ako je neko mozda i pomisljao da ide u Valensiju, vezano za onaj moj predlog... U novembru, Wizz air nema vise 2 puta nedeljno let iz Temisvara, vec samo jednom i to cetvrtkom tako da ukoliko bi neko hteo da ide morao bi tamo da izbleji 7 dana, sto je jako dugooo. Ljudima sa kojima sam ja hteo da idem to nikako ne odgovara i odustali su a najverovatnije cu i ja ako ne nadjem jos nekog.

Ako je kojim slucajem neko zainteresovan, nek se javi, mozemo da se organizujemo pa da obidjemo za ta 4 dana viska par gradova u okolini (Alicante...) ili eventualno do Barselone (340km) ili Madrida (350km)...

Cena povratne karte je (Temisvar - Valecia): 269 + 229 RON = 113e

Hotel (korektan, proveren, znam nekog sto je bio): 30e dnevno

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Doživljaj je sjajan, počevši od Toskane, Firence, pa do staze i samih trka. Ljudi kampuju oko staze, sve deluje kao neko izletište za fanatike. Svi žive za Rosija i tu su zbog njega. Karta za livadu je najbolji izbor, može se izabrati dobro mesto, blizu staze, sa kog se vidi nekoliko krivina i sa video bimom ispred. Sve tri trke sam gledao sa različitih mesta i to je mnogo bolji doživljaj neko sa neke tribine.

• Podržavam 1

Burazer i ja planiramo takodje kolima, a posto je tu potencijalno i neko vece drustvo, kombi je u pripravnosti. Samo na kraju najcesce padne knjiga na dva slova. Bice mesta. Ako nas bude vise od 4kom idemo kombijem.

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Prosle godine sam ja video 5-7 nasih na coperima , customima ( imali nasu zastavu i prsluke nasih klubova ) ali i ovako sam video jos jedno 10-ak. Prosle godine sam se iznervirao sto nisam poneo nasu zastavu , a ove godine nabavljam najvecu , ne mogu samo nemci da se kurce :D

PS. Ja bih krenuo mojim Suzukijem i otac bi me pustio ali majka nece , jbg 1hmm.gif

• Pažljivo prati, 614 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Prosle godine sam ja video 5-7 nasih na coperima , customima ( imali nasu zastavu i prsluke nasih klubova ) ali i ovako sam video jos jedno 10-ak. Prosle godine sam se iznervirao sto nisam poneo nasu zastavu , a ove godine nabavljam najvecu , ne mogu samo nemci da se kurce :D

PS. Ja bih krenuo mojim Suzukijem i otac bi me pustio ali majka nece , jbg 1hmm.gif

Polako batice popustiće i ona ako ne ove onda sledeće. Važno je samo da ti imaš volju. Srećno

• U prolazu, 1 post

Tražim društvo za Brno 2013. Po prvi put idem na neku trku u inostranstvo. Išao bih sa bratom i drugarom kolima. Voleo bih da idem sa nekim iskusnijim, ko takođe ide autom, kombijem... Ako ima neko raspoložen da nas primi u ekipu, bili bi zahvalni. Pozdrav svima

Moj kontakt tel: 062 192 2002

Dušan

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

@Super Duka : Jedino mozete da kampujete , svi hoteli puni ( cisto da znate , nema sanse da nadjete neku sobu za vreme trka ). Ja sam isao i prosle godine , a idem i ove ( ali idemo i u Bec i jos neka mesta pa idemo dosta ranije ) tako da ako imas neka pitanja , odgovoricu ti .

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Nas cetvorica idemo motorima u Brno, spavanje nismo rezervisali svi hoteli su puni. Ostaje nam da u nedelju dodjemo direktno iz Beca. Voleo bi kad bi imao neki kontakt za privatne sobe, na nevidjeno necu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja