red_alert 16 Napisano Mart 10, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju oklop posto sam to i onako kupio bezveze , e sad to je neka marka Pro Trail rastegljiv je i ima one kaiseve za podesavanje ,, oklop je bukvalno nov samo 2 puta obucen radi probe a cena je 3000 ja sam platio taj isti oko 3,500 prosle godine ali i ovako mi netreba pa ide na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10695 Napisano Mart 10, 2013 Hronični Motociklopata, 7412 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan koja je velicina? koliko imas kila i koliko si visok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Mart 10, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan 192 visok 80 tezak i meni je ok preko dukserice ili majce jel ova mrezica se razvlaci + one trake za podesavanje a velicina pise nesto xxxl mada neverujem da je to tacno ,mozda to toliko moze da se rastegne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Mart 12, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan snizena cena 2500 a telefon je 0658468574 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...