draza 548 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednom da postavim oglas jer predhodni nije bio potpun sa slikama . Znaci na prodaju Citroen 2003-e god . 2.2 HDI , preso 175000 km . To je i prava kilometraza jer sam ga uvezo sa 3 god starosti . Skinut plivajuci zamajac tako da je jedan od najvecih problema resen i stavljen je klasican i nema nikakvih razlika u odnosu na originalni . Izvadjen misteriozni FAP filter i softverski uklonjen . Znaci sada auto vuce bolje na manjim obrtajima i trosi manje cak oko 0.5 do 1 l na 100 km . Mehanicki bez ikakvih ulaganja . E sad sto se tice cene , veoma je povoljna i mislim da je na svim oglasima najjeftiniji c5 a garantujem da je i najbolji . Po unutrasnjosti se vidi da auto nema mane i nigde nije ostecen sto i prilici za tu kilometrazu . Od opreme ima sve sem koze . 6 brzina , sport mod ............ Cenu sam spustio jer sam kupio drugi auto pa mi ovaj ne treba . Eventualno bi mogla zamena kljuc za kljuc za neki drugi manji mini van tipa Xara Picaso ili slicno . Cena fixna 2300 evra . Tel. 062/410-258 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 10, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Drazo, ispravi navedeni text za kola inace ce ispasti da trosi litar na 100 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan koliko je para registracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put je bila oko 50 000 pre nego sto su ukinuli neku taksu . Cini mi se da mi je u agenciji reko da je sada izmedju 45 000 i 50 000 . Stvarno nemam pojma odavno sam pitao ali tu je negde oko 50 000 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Mart 10, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kalkulator registracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan a zamena za motor ti "ne igra" ulogu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 11, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi ne znaci nista . Trazim neki drugi auto tj.manji za grad . Znaci moze i zamena za manji gradski auto . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna ispravka . Auto je registrovan do 11.06.2013. Nesto sam pomesao loncice tako da registracija vazi jos 3 meseca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na prodaji, auto je stvarno fantastičan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno , zao mi je mnogo jer sam morao da ga menjam zbog posla . Vozio sam ga 6 godina i sluzio me je extra . I sada evo gledam opet citroena da kupim . Naravno Xaru Picaso jer za C8 nemam para a i preogroman je auto . Tako da ako neko ima nesto da ponudi tu sam . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...