JevtaNS 1873 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sam ugradio,saljem semu weoma lako za ugradnju... A nista mu ne fali ,sve ima,samo da se ugradi,,tj hvali crevo silikonsko obicno jedno 2 ,3 m... Ostalo sve dajem.... A stanje je novo,kao sa slike,nikad ne montirano.... Ne umem da ubacim slike ko je zainteresovan saljem na e-mail,samo mi pustite na pp,ko zeli... Ajmo ovako kako je predviđen priključak na akumulaor ili alternator. Jel idu relei uz njega jel ide tečnost uz njega jel jel stavi slike onoga što prodaješ ili da ovo smatram sumnjivim oglasom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 14, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ne umem da ubacim slike ko je zainteresovan saljem na e-mail,samo mi pustite na pp,ko zeli... a shta je ono u prvom postu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Mart 14, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nista ne razumem, u prvom postu mu ne treba jer je prodao auto, zatim ga ima na autu, samo ga probao a koliko sam ukapirao nije ga ni skinuo a ga je sam montirao i onda kaze na kraju, novo ne korisceno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze,imam dva auta,tj jedan sam prodao,probao sam ga u sobi,na akumulator,ide i releji i sve sto je potrebno da se on poveze... Inace na taj drugi auto sam trebao da ga montiram. Slike saljem na meil za swe zainteresovane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio zainteresovan al posto mi ovo malo smrdi vise nisam zainteresovan.Ne bi da dobijem cepanicu umesto HHO Bolje to kupiti od nekog ko je komunikativniji po pitanju toga sto prodaje. Hvala i sretna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...