Jump to content

Moto Zajednica

kupujme nosace streetfight maske

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

kupujem one metalne nosace sto se stavljaju na stapove-USD viljuska,preradjujem mog suzukija u stret a videh da nemam nosace na masci :-( mrzi me da pravim neke,tako da ako ima neko nek ponudi a moze i slika neka nije na odmet..hvala..064/266-93-76

cini mi se da su to prohromski ili niklovani....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Odes u prodavnicu materijala za grejanje i uzmes 4 selne za cevi od 30-50mm,one niklovane sa gumenim navlakama! Sve platis 500din i jos dva parceta prohromskog lima i resio si problem! Imam negde fotografiju kako je to izgledalo na mom Kawasakiju pa cu ti poslati!

• Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

da znas da ovo nije mozda ni losa ideja ...videcemo..ma mrzi me da pravim pa reko mozda neko ima...ja ih imao ali ne znam gde su mi nestale :neznam:

e brale ovi nosaci uzivo su bas dobri,ja kupio 4 komada odoh da montiram na motor :) hvala na info..pozz

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja