ZeljaYZF 180 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem za yamahu xtr, xtx660 : (pase na sva godista) Nove Race Ada auspuhe, sa granama i db killerima 250e Nov Kappin roll bar - 5.000din Vanja 065/3-222-066 Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski izgleda a znam da se cuju za sve novce... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na mom i bruka se čuju,ko kupi neće se zeznuti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1389 Napisano Februar 26, 2013 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Види , Ја сам заинтересован , али , не желим да рушим оглас - Роби за НОВЕ тражи 240 евра , из његове руке на мој мотор 240. И Твоји су вероватно веома нови , али Ти ниси Роби . Јесам у праву или не ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tako je druze, moja cena je 250e zajedno sa granama . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1389 Napisano Februar 26, 2013 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Tako je druze, moja cena je 250e zajedno sa granama . Podrazumeva se . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne razumem sta je onda skupo?Jel bi ti Robert poklonio grane? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1389 Napisano Februar 27, 2013 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne razumem sta je onda skupo?Jel bi ti Robert poklonio grane? Naravno da ne , to sam i napisao da se podrazumevaju i da su uključeni u cenu od 240 evra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da ti ne bi poklonio vec bi ti naplatio 70e grane i 240 auspuhe i sta tu nije jasno ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li rol bar pase na xtz 660 92god. Ukoliko pase zainteresovan sam pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas brusilicu pase sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne pasu druze. Aktuelno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato sve. Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...