vladacbrpc25 162 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala na savetima ali mene interesuje konkretno za sport gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitao si ljude za vožnju otvorenim putem (autoputem) i lepo ti rekoše šta imaju. Koliko shvatam iz ovih postova malo ces ih cesce menjati ako putujes sa sport gumama. Sto ne kupis lepo i turing, pa imas dvas kompleta, za stazu (ili gde ih vec trosis) i putovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitao si ljude za vožnju otvorenim putem (autoputem) i lepo ti rekoše šta imaju. Koliko shvatam iz ovih postova malo ces ih cesce menjati ako putujes sa sport gumama. Sto ne kupis lepo i turing, pa imas dvas kompleta, za stazu (ili gde ih vec trosis) i putovanje? ma sve ok privatam ja sve savete i na kraju cu naci najbolje resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Mart 3, 2013 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa Bridgestone BT016, poprilicno su meke a ja ih pre neki dan pazario, a isto od pre neki dan dosao na ideju da predjem 3000km po Evropi, naravno auto put je u pitanju Da li ce ostati sta sredine posle 3000km normalne voznje, ne preko 140kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa Bridgestone BT016, poprilicno su meke a ja ih pre neki dan pazario, a isto od pre neki dan dosao na ideju da predjem 3000km po Evropi, naravno auto put je u pitanju Da li ce ostati sta sredine posle 3000km normalne voznje, ne preko 140kmh Mislim da neces imati problema tj da se nece mnogo pohabati ako budes vozio kako si napisao. Moj drug je vozio BT016 i bio je zadovoljan njima ali dok su bile nove i samo do jednog momenta kad kaze da su pocele odjednom da popustaju npr posle 5000 km predjenih. To ga je iznerviralo jer kaze do tad je bilo sve OK, a onda odjednom su pocele da popustaju i bukvalno nisu vise bile upotrebljive (ovo njegovo misljenje ipak treba uzeti sa malo rezerve jer je on malo "divalj" ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 3, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel neko spomenuo Michelin Power Pure, ja sam sa kompletom prešao preko 8000km. R1 izlazi sa njima iz fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Mart 3, 2013 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa Bridgestone BT016, poprilicno su meke a ja ih pre neki dan pazario, a isto od pre neki dan dosao na ideju da predjem 3000km po Evropi, naravno auto put je u pitanju Da li ce ostati sta sredine posle 3000km normalne voznje, ne preko 140kmh Mislim da neces imati problema tj da se nece mnogo pohabati ako budes vozio kako si napisao. Moj drug je vozio BT016 i bio je zadovoljan njima ali dok su bile nove i samo do jednog momenta kad kaze da su pocele odjednom da popustaju npr posle 5000 km predjenih. To ga je iznerviralo jer kaze do tad je bilo sve OK, a onda odjednom su pocele da popustaju i bukvalno nisu vise bile upotrebljive (ovo njegovo misljenje ipak treba uzeti sa malo rezerve jer je on malo "divalj" ) 5000 onda taman, i prosle su mi bile oko 5-6 hiljada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam utisak da je svaka bolja od pireli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan imam utisak da je svaka bolja od pireli pa nije bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je Michelin naj komercijalniji u odnos kvalitet -cena. Što se tiče potrošnje, sprot-touring gume pilot-road 1, sa zadnjom sam prešao 15 000 i tek malo se potrošio središnji deo gume, dok sam prednju pilot power spuc'o ko ništa za tih 15k ,doduše polovna je bila. Po kiši nikad problem nisam imao ni sa jednom od ove dve. Sad jurim road dvojku, naravno trojka je vrh ali novci... čini mi se da je 2ct guma rešenje za svaku vožnju, kad krivinariš meka, i neka je, a za pravac tvrđa, stiskaj koliko 'oćeš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...