rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam apriliu rs 125 i potrebni su mi neki plasticni zupcanici pa zna li ko mozda da li ima ko da ih pravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj u zemunu ja mislim da je to moto klub gedza,evo br-a imaju slupane aprilie-delove.... 063224170 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala znam za gedzu probacu da vidim ima li sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan hvala znam za gedzu probacu da vidim ima li sta nema na cemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam coveka koji rai plasticne zupcanike, pa ako ne resis PM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da al znas sta mi je frka sto su se neki istopili neki su duplo nazubljeni ali nema zuba obrijani su i nemam uzorak,mislim imam ostatke ali se tu ne vidi lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 9, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ako imas seriski broj na zupcaniku lako ces resiti problem,ili skini negde manual pa pogledaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije problem meni ja znam kako izgleda vec tom majstoru sto bi ih pravio nema mere.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije problem meni ja znam kako izgleda vec tom majstoru sto bi ih pravio nema mere.... ma kupi ti nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posalji broj od coveka koji pravi te zupcanike imam sad uzorke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 13, 2007 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan meni je to pravio jedan covek ovde u kv-u .. ako ti treba broj posalji mi pm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...